La aniversarea de 10 ani, portalul Apropo.ro lansează "Capsula timpului"

Apropo.ro sărbătoreşte, în luna decembrie, 10 ani de prezenţă online, lansând miercuri campania "Capsula timpului Apropo de 10 ani", în care utilizatorii sunt invitaţi să scrie împreună istoria şi s-o recitească peste un deceniu, în 2021, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

203 afișări
Imaginea articolului La aniversarea de 10 ani, portalul Apropo.ro lansează "Capsula timpului"

La aniversarea de 10 ani, portalul Apropo.ro lansează "Capsula timpului"

Apropo.ro sărbătoreşte, în luna decembrie, 10 ani de prezenţă online, timp în care portalul a oferit utilizatorilor tot ce e hot pe internet. Pentru a marca evenimentul, portalul lansează miercuri campania "Capsula timpului Apropo de 10 ani", în care utilizatorii sunt invitaţi să scrie împreună istoria şi s-o recitească peste un deceniu, în 2021.

Lansat în 2001, Apropo.ro a evoluat de la o simplă bază de date online la un agregator de ştiri şi, în în cele din urmă, la portalul complex de astăzi, cu conţinut propriu, vizitat lunar de peste 1,8 milioane de utilizatori. Portalul a cunoscut mai multe relansări pentru a fi în pas cu cerinţele organizatorilor, forma actuală existând din noiembrie 2009.

Campania "Capsula timpului" este o iniţiativă inedită care îşi propune tocmai să stabilească alături de utilizatori care au fost cele mai importante ştiri, momente şi personaje ale ultimului deceniu şi să le facă publice peste alţi 10 ani, în 2021.

Până pe 31 ianuarie, orice utilizator poate înscrie în pagina campaniei aniversare (http://www.apropo.ro/10ani) un mesaj pentru viitor. Fie că este vorba de cum se văd ei peste 10 ani, fie că e vorba despre o predicţie SF asupra viitorului sau de exprimarea unei emoţii prezente, orice utilizator îşi poate înscrie propriul mesaj care să fie făcut public în 2021.

Mai mult, "Capsula timpului" permite userilor Apropo.ro să parieze pe prietenie, folosind aplicaţia disponibilă pe pagina de Facebook a portalului (http://www.facebook.com/apropo.ro?sk=app_140619839380567). Fiecare utilizator îşi poate selecta 5 prieteni pe care crede că-i va păstra peste 10 ani, care vor genera o fotografie păstrată şi ea în Capsula timpului.

Echipa Apropo.ro va conserva toate informaţiile înscrise în cadrul campaniei şi le va face publice peste fix 10 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici