Lansări de carte ale profesorilor Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Târgul de carte Gaudeamus

Cele mai noi studii, cercetări şi analize media ale profesorilor Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării - FJSC au luat forma unor volume şi cărţi în colecţii media şi comunicare ale editurilor şi vor fi lansate la Târgul de Cartea Gaudeamus de anul acesta.

219 afișări
Imaginea articolului Lansări de carte ale profesorilor Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Târgul de carte Gaudeamus

Pe 8 decembrie, joi la ora 17, vă invităm la Târgul de carte Gaudeamus de la Romexpo, la Standul Radio România. Profesorii Alexandra Bardan, Antonio Momoc şi Gheorghe Anghel lansează volumul Mass media din comunism pe înţelesul tinerilor, apărută la Editura Tritonic. La Standul Radio România se vor lansa de la aceeaşi oră cărţile: Modă, publicitate consum, editori Romina Surugiu, Dan Podaru, precum şi Les Agences de presse de Roumanie et la circulation internationale de l’information (1877-1940), autoare Carmen Ionescu (RADOR, colaborator FJSC). Vor lua cuvântul: prof. univ. dr. Zoltan Rostas, autorii, editorii, Bogdan Hrib, coordonator colecţie Comunicare Media.

Vineri, pe 9 decembrie, de la ora 16.00, la standul Tritonic se va lansa volumul Istoria jurnalismului român – Studii, autor profesor univ. dr. Marian Petcu; De la ora 17.00, în Spaţiu de evenimente Mircea Sântimbreanu, Romexpo, se vor lansa volumele: Războiul percepţiilor. Comunicarea politică între campaniile electorale, autor Cătălin Dumitru; Identitatea PR-ului contemporan. Dinamica reprezentărilor profesionale ale specialiştilor în relaţii publice, autoare Elena Prodan; Strategii de supravieţuire a Şcolii Gustiene 1939-1948, autoare Gabriela-Cătălina Danciu. Cărţile au apărut la editura Tritonic în Colecţia Comunicare Media. Vor lua cuvântul la lansare: prof. univ. dr. Marian Preda, rectorul Universităţii din Bucureşti, decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc şi autorii.

Sâmbătă, 10 decembrie, au loc alte lansări de carte la care au contribuit profesori FJSC: De la ora 12.00, la Stanul Editurii Polirom se va lansa volumul coordonat de Liliana Corobca, Panorama postcomunismului în România la care a contribuit profesorul univesitar Antonio Momoc, decan FJSC, cu capitolul "Jurnalism în România postcomunistă. De la telerevoluţia în direct la revoluţia digitală". Volumul abordează istoria României după 1990 până azi pe capitole: Jurnalism în România postcomunistă •  De la Propagandă la Relaţii Publice •Armata României – drumul spre modernitate şi valorile euro-atlantice • Economia României după 1990 • Capitalismul românesc • Politici sociale în tranziţie • Moştenirea politicii demografice în postcomunism • O privire retrospectivă asupra celor 30 de ani de artă românească de după 1989 • O cronologie a vieţii politice, sociale şi culturale în România postcomunistă.

Sâmbătă, 10 decembrie, de la 13.00, profesorul de Etică, Daniel Nica vă aşteaptă la Târgul Gaudeamus, la lansarea cărţii sale, Cine sunt eu? Autenticitatea şi limitele sale morale, apărută la editura Ratio et Revelatio.

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România revine anul acesta în Bucureşti, între 7-11 decembrie, la Pavilionul B2 de la Romexpo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici