Matei Vişniec, invitat la o masă rotundă la Madrid

Dramaturgul Matei Vişniec, a cărui piesă "Istoria urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt", se joacă până pe 29 martie la Madrid, este invitat în capitala Spaniei, la o masă rotundă, pe 27 martie, Ziua Internaţională a Teatrului, informează ICR.

25 afișări
Imaginea articolului Matei Vişniec, invitat la o masă rotundă la Madrid

Matei Vişniec, invitat la o masă rotundă la Madrid (Imagine: Mediafax Foto)

"Istoria urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt" a avut premiera spaniolă, în ianuarie, la Madrid, la sala La Cuarta Pared, în cadrul MADferia, cea de-a cincea ediţie a Târgului de Arte Scenice din capitala Spaniei.

Spectacolul, o producţie GO Theaterproductionen y Valldum Producciones, realizat de regizoarea şi actriţa Pamela Dürr, şi avându-i în distribuţie pe actorii Isabelle Stoffel şi Joaquţim Candeias,
este prezentat în perioada 12-29 martie la Sala Mirador din Madrid.

Matei Vişniec va fi prezent la reprezentaţia de pe 26 martie, la invitaţia Institutului Cultural Ronmân (ICR) din Madrid, pentru o discuţie deschisă cu publicul, alături de actori şi producători.

De asemenea, Vişniec va participa la masa rotundă "Ne va rămâne întotdeauna teatrul?", pe 27 martie, la Sala Mirador, în cadrul Nopţii Teatrelor, organizată la Madrid cu prilejul Zilei Internaţionale a Teatrului.

Piesa semnată de Matei Vişniec, tradusă în spaniolă de Angelica Lambru, spune povestea unui bărbat şi a unei femei, El şi Ea, cum sunt numite personajele, care se trezesc într-o dimineaţă în acelaşi pat, după o noapte în care el o vrăjise cu acordurile muzicii de saxofon şi versurile lui Bacovia.

Citeşte şi:

Peste 200 de persoane, la "Buzunarul cu pâine", montat la Paris

Matei Vişniec a vorbit despre implicarea socială a artiştilor, la Teheran

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici