Meciul FC Barcelona - Manchester United, sâmbătă, la TVR 1

TVR 1 va transmite miercuri, de la ora 21.45, meciul de fotbal dintre FC Barcelona - Manchester United, care îşi dispută trofeul UEFA Champions League 2011, informează Televiziunea Publică.

64 afișări

TVR 1 este unul dintre cele doar zece posturi de televiziune din lume care va avea un "Peach View Studio" în stadionul Wembley, unde se va juca cea mai importantă finală din sezonul competiţional al cluburilor de fotbal din Europa. Astfel, alături de BBC, Sky sau Rai 1, TVR va fi prezent pentru telespectatorii români în studioul cu vedere la teren pentru a asigura un comentariu de calitate.

Transmisiunea directă a meciului FC Barcelona - Manchester United, comentată de Marian Olaianos şi Emil Hossu Longin, va fi precedată de la ora 20.45 de emisiunea "Studio UEFA Champions League", comentatori Cosmin Cernat, Marius Mitran/ Cristian Mîndru, Aurel Ţicleanu. Emisiunea "Studio UEFA Champions League" va continua şi de la ora 00.00, după meciul FC Barcelona -Manchester United.

Totodată, în zilele premergătoare meciului, pe TVR vor fi transmise de la Londra diverse intervenţii din locaţiile organizate de UEFA pentru pregătirea acestui eveniment. Gheorghe Hagi şi Gică Popescu vor fi şi ei alături de Cosmin Cernat şi Marius Mitran pentru a le oferi românilor interviuri şi informaţii in exclusivitate.

Meciul FC Barcelona - Manchester United va fi transmis în direct şi pe TVR HD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici