Mediafax şi Orange lansează un site pe mobil cu sugestii şi felicitări pentru Paşti

Mediafax şi Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat, un site în portalul Orange pentru mobil care oferă sugestii originale de petrecere a Paştelui şi informaţii despre sărbătorirea acestuia în întreaga lume.

30 afișări
Imaginea articolului Mediafax şi Orange lansează un site pe mobil cu sugestii şi felicitări pentru Paşti

Mediafax şi Orange lansează un site pe mobil cu sugestii şi felicitări pentru Paşti (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Clienţii Orange găsesc în site reţete pentru masa festivă, un top 10 al filmelor de urmărit în această perioadă de sărbătoare, alături de idei de locuri unde pot petrece sărbătorile de Paşti.

Site-ul conţine şi o secţiune de urări pascale în peste 60 de limbi şi le oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege felicitări de tip SMS, pe care să le primească gratuit pe telefon, iar apoi să le trimită celor dragi.

De asemenea, ei pot vedea pe telefonul mobil un calendar al sărbătorilor pascale din următorii ani şi pot afla diferenţele dintre Paştele ortodox şi cel catolic, precum şi principalele tradiţii şi obiceiuri de Paşte din diverse zone ale ţării.

Înaintea Paştelui, utilizatorii îşi pot personaliza telefonul mobil descărcând wallpapere, screensavere, tonuri de apel şi de aşteptare potrivite cu această sărbătoare.

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizează conţinut multimedia pentru operatorii de telefonie mobilă - este disponibil în secţiunea Meniu a portalului Orange pe mobil şi poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici