Mesaje scrise de Johnny Depp, despre fosta sa soţie Amber Heard, citite în faţa unei instanţe din Londra: „Să o înecăm înainte să o ardem”

  • Mai multe SMS-uri scrise de actorul Johnny Depp ar fi conţinut ameninţări cu moartea faţă de fosta sa soţie Amber Heard.
  • Mesajele au fost citite în faţa unei instanţe din Londra, anunţă The Guardian.
  • Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, potrivit BBC.
8055 afișări
Imaginea articolului Mesaje scrise de Johnny Depp, despre fosta sa soţie Amber Heard, citite în faţa unei instanţe din Londra: „Să o înecăm înainte să o ardem”

Sursa foto: Profimedia

În luna noiembrie a anului 2013, actorul american Johnny Depp i-ar fi trimis un mesaj text actorului britanic Paul Bettany, în care ar fi scris „hai să o ardem pe Amber”. În aceeaşi zi, Depp i-ar fi trimis un alt mesaj lui Bettany în care ar fi adăugat „hai să o înecăm înainte să o ardem!!!”.

Mesajele au fost citite în timpul unei înfăţişări în instanţă la procesul lui Depp împotriva publicaţiei britanice The Sun, după ce organizaţia de presă a publicat un articol în 2018 prin care susţinea că Depp a agresat-o pe fosta sa soţie Amber Heard. Foştii avocaţi ai lui Depp au trimis, din greşeală, o arhivă de 70.000 de mesaje către avocaţii cotidianului britanic.

„Voi renunţa la băutură, dragul meu... am băut toată noaptea înainte să o iau pe Amber şi să zburăm la Los Angeles, duminica trecută... a fost urât de tot, prietene... nu am mâncat zile întregi... prafuri... jumătate de sticlă de whiskey, o mie de pahare de Reb Bull şi vodkă, pastile, două sticle de Champagne la bordul avionului şi cu ce mă aleg???... o mahmureală cruntă şi mulţi nervi... m-am săturat...”, mai arată alte mesaje citite în faţa judecătorilor.

SMS-urile au fost citite în timp ce avocaţii publicaţiei The Sun încercau să argumenteze că Depp a fost violent faţă de Heard, acuzaţii pe care Depp le-a negat de mai multe ori. Avocatul lui Depp consideră că mesajele arată chiar contrarul.

Totodată, Depp a dat-o în judecată pe Heard în SUA, pentru calomnie, în urma unui articol scris de actriţă pentru The Washington Post.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici