Ministerul Culturii caută manager pentru Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Ministerul Culturii organizează un concurs de management pentru Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, data limită pentru depunerea planurilor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi fiind 17 martie, se arată pe site-ul instituţiei.

102 afișări
Imaginea articolului Ministerul Culturii caută manager pentru Centrul Naţional al Dansului Bucureşti

Ministerul Culturii caută manager pentru Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

În prezent, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti este condus de Vava Ştefănescu, care este director interimar al instituţiei, potrivit site-ului cndb.ro.

Ministerul Culturii a anunţat, joi, pe site-ul propriu, că va organiza, la sediul său din Bucureşti, concursul pentru desemnarea managerului Centrului Naţional al Dansului Bucureşti.

Concursul va fi organizat în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 189/ 2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, ale Hotărârii Guvernului nr. 1301/ 2009 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management, Regulamentului-cadru de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului, Modelului-cadru al caietului de obiective, Modelului-cadru al raportului de activitate, precum şi modelului-cadru recomandat pentru contractele de management, pentru instituţiile publice de cultură.

Condiţiile de participare la concursul de management sunt următorarele: candidatul are cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene, are capacitate deplină de exerciţiu, are studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental de ierahizare, are experienţă profesională în domeniul de referinţă de minimum 5 ani, are studii postuniversitare de management sau cursuri de management, nu deţine o funcţie de conducere la o altă instituţie din România, nu a împlinit vârsta legală pentru pensionarea pentru limită de vârstă. Cunoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională şi cunoştinţele de operare PC constituie un avantaj.

În perioada 18-25 martie se va efectua analiza planurilor de management, iar între 26-28 martie se vor susţine planurile de management în cadrul interviului.

Dosarele de concurs şi planurile de management se pot depune, la sediul Ministerului Culturii, până pe 17 martie, ora 17.00.

Regulamentul concursului şi caietul de obiective pot fi obţinute de la sediul Ministerului Culturii sau de la sediul Centrului Naţional al Dansului Bucureşti, dar se pot descărca şi de pe site-ul oficial al Ministerului Culturii, www.cultura.ro.

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) este singura instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii, creată cu scopul de a susţine, dezvolta şi promova dansul contemporan, se arată pe site-ul cndb.ro. Statutul său de instituţie de spectacole, dar şi de finanţator al coregrafiei contemporane face din CNDB o instituţie vitală pentru dezvoltarea culturii coregrafice din România, potrivit aceluiaşi site.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici