Nightlosers va concerta la festivalul world music globalFEST de la New York - VIDEO

Trupa Nightlosers va concerta, luni, la festivalul world music globalFEST de la New York, pe afişul căruia figurează 12 nume din întreaga lume, informează Institutul Cultural Român (ICR) de la New York, care sprijină participarea formaţiei româneşti la eveniment.

37 afișări
Imaginea articolului Nightlosers va concerta la festivalul world music globalFEST de la New York - VIDEO

Nightlosers va concerta la festivalul world music globalFEST de la New York (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Festivalul globalFEST se va desfăşura pe parcursul zilei de 10 ianuarie pe trei scene, pe care vor concerta 12 artişti şi trupe din întreaga lume.

Trupa Nightlosers va mai concerta pe continentul nord-american şi joi, la Toronto.

Muzica creată de Nightlosers îşi are rădăcinile în blues-ul american, country-rock-ul irlandez şi folk-ul est-european şi este interpretată de membrii trupei cu diverse instrumente, de la chitară la frunza de plop.

Regizorul şi muzicianul Hanno Höfer a creat Nightlosers la Cluj, în 1994.

Membrii trupei, de diferite etnii, sunt: Hanno Höfer, "El" Lako Jimi, Tavi "Barila" Andreescu, Geza Grunzo, Claudiu Purcarin, Nucu Pandrea şi Aladar Pusztai şi Zsuzsanna Torok-Csingo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici