„No Time to Die”. Russell, Raikkonen şi Horner, printre vedetele F1 care au participat la noua premieră James Bond

  • „No Time to Die”, ultimul film James Bond, a avut în sfârşit premiera mondială, la 18 luni după ce trebuia să aibă loc iniţial, din cauza pandemiei Covid.
  • La evenimentul de gală de la Londra au participat, în mod deloc surprinzător, şi câteva persoanalităţi din lumea Formulei 1.
269 afișări
Imaginea articolului „No Time to Die”. Russell, Raikkonen şi Horner, printre vedetele F1 care au participat la noua premieră James Bond

„No Time to Die”. Russell, Raikkonen şi Horner, printre vedetele F1 care au participat la noua premieră James Bond

Cel mai recent film Bond este în mod direct conectat cu Formula 1, cele două având ca punct de intersecţie brandul Aston Martin. Echipa Aston Martin F1 a afişat brand-ul 007 pe monopostul lor şi pe tot paddock-ul, ca o modalitate de promovare a noului film.

Aşadar, nu a fost o surpriză faptul că pilotul Aston Martin F1 Lance Stroll a fost prezent la premiera mondială a filmului „No Time to Die”. Lance a fost prezent la eveniment împreună cu prietena sa Sara Pagliaroli.

Alături de Lance, pilotul echipei Williams, George Russell, a participat, de asemenea, împreună cu iubita sa Carmen Mundt. Kimi Raikkonen a fost prezent la lansare împreună cu soţia sa Minttu Raikkonen.

Şeful echipei Red Bull F1, Christian Horner, a fost şi el prezent la premieră însoţit de soţia sa, Geri Horner. Fosta "Spice Girl" a îmbrăcat o rochie maxi asimetrică albă, impresionând asitenţa la sosirea sa la eveniment, alături de soţul ei, Christian.

Premiera a fost onorată şi de familia regală. Daniel Craig a fost văzut vorbind cu Charles, Prinţul de Wales, şi Camilla, Ducesa de Cornwall. Prinţul William, duce de Cambridge, şi Catherine, ducesă de Cambridge, au fost, de asemenea, văzuţi la eveniment.

Din păcate pentru britanici, performanţele echipei Aston Martin F1 nu sunt încă demne de renumele lui James Bond.

Aston Martin este maşina la care James Bond se întoarce, însă performanţa echipei Aston Martin în acest sezon de Formula 1 nu a fost una demnă de lăudat.

Aflată în prezent pe locul 7, cu 59 de puncte, Aston Martin nu a reuşit până în prezent să îşi atingă obiectivul de a fi lidera plutonului alcătuit din echipele de valoare medie din circuit. Cu Sebastian Vettel pe locul 12 şi Lance Stroll pe 13 în clasamentul piloţilor, monopostul nu a fost capabil să învingă în mod regulat Alpha Tauri sau Alpine.

Având în vedere că sezonul 2022 va aduce noi reglementări, există şanse ca Aston Martin să facă saltul valoric la care aspiră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici