O nouă fotografie cu prinţul George zâmbitor a fost publicată la împlinirea a 10 ani

O nouă fotografie cu prinţul George, al doilea în linia de succesiune la tron, a fost publicată cu ocazia împlinirii a 10 ani, sâmbătă. Imaginea îl arată pe prinţ zîmbitor, stând pe trepte la Windsor, potrivit BBC.

831 afișări
Imaginea articolului O nouă fotografie cu prinţul George zâmbitor a fost publicată la împlinirea a 10 ani

Sursa foto: Twitter

Într-o schimbare de tradiţie, fotografia cu prinţul George la împlinirea vârstei de 10 ani a fost făcută de Millie Pilkington, nu de mama sa, Prinţesa de Wales, care şi-a fotografiat adesea copiii cu ocazia zilelor de naştere din trecut.

Millie Pilkington l-a fotografiat pe Prinţul Louis la cea de-a cincea aniversare, în aprilie.

Prinţul George tocmai şi-a încheiat primul an la noua sa şcoală, Lambrook School din Berkshire. El a început acolo împreună cu fraţii săi Charlotte şi Louis în septembrie anul trecut, în urma mutării familiei la Windsor.

Primele sale săptămâni din vacanţa de vară au fost pline de evenimente, cu o vizită la loja regală de la Wimbledon duminica trecută pentru a-l vedea pe Carlos Alcaraz câştigând titlul împotriva lui Novak Djokovic, unde a fost fotografiat alături de părinţii săi şi de sora sa Charlotte, în vârstă de opt ani.

Cu câteva zile mai devreme, George şi fraţii săi mai mici au fost la un spectacol aerian la RAF Fairford, Gloucestershire.

La începutul lunii a fost fotografiat alături de tatăl său la meciul de cricket Ashes de la Lord's.

George s-a născut la 22 iulie 2013 la Spitalul St Mary din Londra, cântărind 3,8 kg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici