O vedetă TV, fostă gazdă a emisiunii „Insula iubirii”, s-a sinucis la 40 de ani

  • Caroline Flack, fostă gazdă a emisiunii "Insula iubirii", a fost descoperită decedată în locuinţa sa din Londra, sâmbătă.
  • Vedeta TV britanică, ce avea 40 de ani, s-a sinucis.
  • Flack urma să fie judecată luna viitoare, după ce a fost pusă sub acuzare pentru agresarea iubitului ei, anul trecut, faptă pe care a negat-o.
4082 afișări
Imaginea articolului O vedetă TV, fostă gazdă a emisiunii „Insula iubirii”, s-a sinucis la 40 de ani

O vedetă TV, fostă gazdă la „Insula iubirii”, s-a sinucis la 40 de ani

Caroline Flack, care a fost gazda controversatului reality show "Insula iubirii/ Love Island" încă de la lansarea acestuia, a murit la 40 de ani, a confirmat familia acesteia, sâmbătă.

Un avocat al familiei vedetei a confirmat că Flack s-a sinucis în apartamentul său londonez, potrivit Associated Press.

Flack a renunţat la rolul de gazdă a emisiunii "Love Island" anul trecut, după ce a fost pusă sub acuzare pentru agresarea iubitului ei, Lewis Burton. A negat acuzaţiile, iar procesul său era programat să înceapă luna viitoare.

Televiziunea ITV, care difuzează show-ul, a transmis într-un comunicat că "toată lumea de la ITV şi 'Love Island' este în stare de şoc şi întristată din cauza acestei veşti".

Episodul de sâmbătă seară al show-ului, aflat la al şaselea sezon, a fost anulat, iar televiziunea nu a anunţat dacă va difuza emisiunea duminică seară.

"Love Island" este un reality show în care concurenţii, persoane tinere şi atrăgătoare, sunt duşi într-un decor tropical, unde trebuie să îşi găsească parteneri din rândul lor sau riscă să fie exilaţi. Criticii spun că emisiunea pune persoane vulnerabile sub o presiune publică intensă.

Doi foşti concurenţi ai emisiunii, Sophie Gradon şi Mike Thalassitis, s-au sinucis, în 2018, respectiv 2019. Decesele lor au reînviat dezbaterile privind etica reality show-urilor.

Caroline Flack a debutat ca gazdă a unor emisiuni pentru copii, apoi a participat la programe TV populare precum "I’m A Celebrity...Get Me Out of Here!" şi "The X-Factor". În 2014, a câştigat show-ul "Strictly Come Dancing", versiunea britanică a emisiunii concurs "Dansând cu stelele". În 2018 a debutat pe scena de teatru londoneză, în musicalul "Chicago".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici