Opera Naţională Bucureşti vinde bilete online

Biletele pentru spectacolele Operei Naţionale Bucureşti (ONB) vor fi comercializate exclusiv prin reţeaua Bilet.ro, care include, pe lângă site-ul Bilet.ro, casa de bilete a ONB, precum şi un număr important de magazine, informează instituţia.

404 afișări
Imaginea articolului Opera Naţională Bucureşti vinde bilete online

Opera Naţională Bucureşti vinde bilete online (Imagine: Mediafax Foto)

După cumpărarea online cu cardul, clienţii primesc prin e-mail un bilet în format PDF. Acesta trebuie tipărit şi asigură accesul la eveniment. După achitarea cu cardul, biletul poate fi primit şi prin curier, la adresa indicată.

Biletele se găsesc şi prin reţeaua Bilet.ro, iar lista magazinelor partenere este disponibilă pe acest site.

Lansată pe 1 martie 2007, reţeaua Bilet.ro este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de ticketing din România şi dispune de un sistem de emitere, printare şi vânzare a biletelor. Până în prezent, a vândut peste 400.000 de bilete pentru o gamă largă de evenimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici