Pagina Facebook, inaccesibilă din România şi mai multe ţări din Europa. Cât de repede s-a distribuit informaţia pe Twitter - VIDEO

Pagina Facebook din România nu a funcţionat, miercuri dimineaţă, pe ecran apărând mesajul "Server not found / Serverul nu poate fi găsit". Eroarea a apărut şi în alte ţări din Europa, utilizatorii Facebook postând mesaje despre problemă pe alte reţele de socializare.

3744 afișări
Imaginea articolului Pagina Facebook, inaccesibilă din România şi mai multe ţări din Europa. Cât de repede s-a distribuit informaţia pe Twitter - VIDEO

Pagina Facebook, inaccesibilă

Numeroşi utilizatori ai reţelei de socializare au postat mesaje pe Twitter, spunând că Facebook nu funcţionează.

Conform www.zdnet.com, reţeaua de socializare a căzut în mai multe ţări din Europa. Numeroşi utilizatori din Albania, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Estonia, Franţa, Finlanda, Germania, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Macedonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina şi Marea Britanie.

Conform Belfast Telegraph, utilizatori din Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Spania, Germania şi Turcia au declarat miercuri dimineaţă că nu pot accesa site-ul Facebook de pe calculatoarele lor.

Utilizatori din Nepal, Egipt, Abu Dhabi şi din alte regiuni au raportat de asemenea că întâmpină probleme.

Unii utilizatori de Twitter au informat în schimb că au reuşit să acceseze site-ul Facebook prin intermediul telefonului mobil.

Un cititor mediafax.ro a filmat viteza cu care mesajele referitoare la căderea Facebook au fost postate pe Twitter, sub hashtag-ul "#facebookdown".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici