Patriciu vrea să-şi facă o corporaţie media internaţională; discută cu Peter Imre şi cu mulţi alţii

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că intenţionează să dezvolte o corporaţie media care să cuprindă investiţiile sale internaţionale în acest domeniu, precizând că poartă discuţii în acest sens cu Peter Imre, fost director la Philip Morris, dar şi cu "mulţi alţii".

26 afișări
Imaginea articolului Patriciu vrea să-şi facă o corporaţie media internaţională; discută cu Peter Imre şi cu mulţi alţii

Patriciu vrea să-şi facă o corporaţie media internaţională; discută cu Peter Imre şi cu mulţi alţii

"Nu se poate vorbi despre nimic pentru că este vorba despre un plan pe care o să-l anunţăm la vremea respectivă. Nu are nicio legătură chestia asta cu Adevărul Holding. Este vorba despre investiţiile mele internaţionale în media, o corporaţie care se va numi East European Media", a susţinut Dinu Patriciu, adăugând că nu poate spune despre ce investiţii internaţionale este vorba.

Solicitat să ofere detalii despre acest proiect, Dinu Patriciu a spus că oamenii de afaceri, spre deosebire de politicieni, vorbesc despre planuri după ce le realizează.

"Spre deosebire de politicieni, care vorbesc înainte de a face, oamenii de afaceri vorbesc după ce fac", a mai precizat Dinu Patriciu.

Întrebat dacă, în concluzie, are un plan cu Peter Imre să realizeze o corporaţie media, Patriciu a replicat: "N-am cu domnul Imre nimic, niciun plan".

"Cu domnul Imre am nişte discuţii, dar nu numai cu el, ci şi cu mulţi alţii", a spus Patriciu, infirmând faptul că Peter Imre i-ar fi partener în această corporaţie.

Întrebat în legătură cu informaţiile apărute pe www.reportervirtual.ro conform cărora Peter Imre ar prelua managementul Adevărul Holding de la Răzvan Corneţeanu, omul de afaceri a replicat: "Asta resping categoric".

"Nu se schimbă nimic în Adevărul Holding, asta vă pot spune cu siguranţă", a spus Patriciu.

Întrebat dacă va mai achiziţiona şi alte instituţii media fie din România, fie din afară, omul de afaceri a menţionat că nu mai vizează să cumpere instituţii media din ţară.

"În România, nu", a replicat Dinu Patriciu.

Informaţia privind înfiinţarea East European Media a fost difuzată de wall-street.ro.

De altfel, Peter Imre, fostul director de Corporate Affairs al Philip Morris Romania, a confirmat informatia pentru site-ul de business.

"Este vorba de un holding de media, care va îngloba toate investiţiile actuale şi va da posibilitatea unei deschideri internaţionale. Eu voi fi foarte implicat în acest proiect, dar este încă prea devreme să dăm mai multe detalii", a declarat Imre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici