Poţi acorda note pentru restaurante, hoteluri şi cafenele, prin Google Hotpot

Google a lansat miercuri Hotpot, un motor capabil să facă recomandări de restaurante, hoteluri şi cafenele pe baza propunerilor utilizatorilor, disponibile în variante localizate pentru 38 de ţări, inclusiv pentru România, a anunţat compania americană.

61 afișări
Imaginea articolului Poţi acorda note pentru restaurante, hoteluri şi cafenele, prin Google Hotpot

Poţi acorda note pentru restaurante, hoteluri şi cafenele, prin Google Hotpot

Utilizatorii logaţi pe contul de email al Google, gmail, pot acorda note pentru restaurante, hoteluri şi cafenele.La o căutare ulterioară a unui restaurant sau a unei cafenele, Hotpot afişează rezultate personalizate, în funcţie de preferinţele utilizatorului.

În decembrie, compania americană, care deţine motorul de căutare cel mai folosit la nivel mondial, www.google.com, a lansat serviciul Street View, care permite utilizatorilor să vizualizeze imagini panoramice cu străzile din opt oraşe din România, aceasta fiind prima noutate anunţată de companie după deschiderea unui birou pe piaţa românească, la începutul lunii noiembrie.

Google a deschis, la sfârşitul anului trecut, un birou în România, cu doi angajaţi, şi estima că la finele anului va avea până la opt salariaţi, în sectoarele de vânzări şi marketing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici