Premiera toamnei la AXN: "Minţi criminale: Dincolo de hotare" (2016), cu Gary Sinise, din 6 octombrie - FOTO

Televiziunea AXN va difuza primul sezon al noului serial (realizat în 2016) "Minţi criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders", spin-off-ul celebrei serii ("Minţi criminale"), începând cu 6 octombrie, în fiecare joi, de la ora 21:00.

1818 afișări
Imaginea articolului Premiera toamnei la AXN: "Minţi criminale: Dincolo de hotare" (2016), cu Gary Sinise, din 6 octombrie - FOTO

Premiera toamnei la AXN: "Minţi criminale: Dincolo de hotare" (2016), cu Gary Sinise, din 6 octombrie - FOTO

Serialul "Minţi criminale: Dincolo de hotare/ Criminal Minds: Beyond Borders" (sezonul 1, 2016) aduce în toamna aceasta pe AXN seri de joi pline de suspans şi acţiune.

Rolul principal în noua producţie poliţistă este jucat de Gary Sinise, cunoscut mai ales pentru rolul din "CSI: NY", un actor distins cu premiile Emmy şi Globul de Aur.

Şeful unităţii, Jack Garrett (Sinise), un vechi şi fin cunoscător al FBI-ului, conduce divizia internaţională a biroului, căutând soluţii, răspunsuri şi vinovaţi atunci când cetăţeni americani se află la ananghie în ţări străine. Echipa sa urmăreşte cu îndârjire criminalii de peste graniţe, deşi de multe ori rămâne chiar în sediul din Quantico.

Clara Seger (Alana de la Garza - "Law & Order") este un antropolog inteligent, pasionat de călătorii şi poliglot. Matthew Simmons (Daniel Henney - "Big Hero 6") este un fost soldat-erou. Russ "Monty" Montgomery (Tyler James Williams - "The Walking Dead") este analistul IT genial al unităţii, care consolează familiile victimelor, iar Mae Jarvis (Annie Funke - "The Intern") este legistul neînfricat al echipei.

Cei cinci agenţi excepţionali îşi riscă vieţile pentru a salva cetăţenii americani din situaţiile periculoase în care se află, în afara graniţelor Statelor Unite.

În primul episod, unitatea internaţională a FBI-ului călătoreşte până în Thailanda unde trei voluntari americani sunt daţi dispăruţi într-o misiune în Bangkok. Echipa condusă de Garrett are doar foarte puţin timp la dispoziţie să găsească dovezi care să îi conducă la găsirea celor trei, pentru că o furtună de proporţii ameninţă oraşul.

Un serial poliţist, plin de intensitate, al treilea titlu al fancizei "Minţi criminale" este o producţie marca The Mark Gordon Company, CBS Television Studios, ABC Studios, fiind creat de Erica Messer ("Minţi criminale şi Charmed" – producător; "The O.C." – scenarist). Producătorii executivi sunt: Erica Messer, Mark Gordon, Nick Pepper, Adam Glass.

Sony Pictures Television (sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.

SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN). Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici