Prins de poliţie, însă eliberat mai târziu. Un fan Taylor Swift a încercat să-i spargă vedetei una din proprietăţi

  • Un bărbat a fost arestat după o tentativă de spargere a unuia din apartamentele vedetei.
  • Hanks Johnson, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinut sâmbătă de poliţie.
  • Făptaşul a fost acuzat de infracţiune penală şi eliberat duminică seară.
159 afișări
Imaginea articolului Prins de poliţie, însă eliberat mai târziu. Un fan Taylor Swift a încercat să-i spargă vedetei una din proprietăţi

Prins de poliţie, însă eliberat mai târziu. Un fan Taylor Swift a încercat să-i spargă vedetei una din proprietăţi

Un bărbat a fost arestat după o tentativă de spargere a apartamentului lui Taylor Swift din Manhattan, New york, informează BBC

Hanks Johnson, în vârstă de 52 de ani, a fost reţinut de poliţia sâmbătă seară, după ce o persoană a raportat autorităţilor că bărbatul se află pe proprietatea vedetei fără permisiunea sa. 

Johnson a fost acuzat de infracţiune penală şi eliberat fără cauţiune duminică seară, a declarat poliţia. 

După eliberare, bărbatul a arătat mesajele trimise vedetei pe contul său de Instagram şi a susţinut că aceasta i-ar fi răspuns.

Nu e prima oară când vedeta se confruntă cu astfel de probleme. Un bărbat din Texas a primit pedeapsa cu închisoarea pentru că a hărţuit şi ameninţat casa de discuri a artistei Taylor Swift.

Fanul înrăit a trimis peste 40 de scrisori de ameninţare către staff-ul cântăreţei. Judecătorul l-a condamnat pe Eric Swarbrick la 30 de luni de închisoare. Sentinţa include şi 3 ani de supraveghere.

Luna trecută, Taylor Swift a devenit prima femeie din istorie care a câştigat trei premii pentru albumul anului la Grammy.

Doar alţi trei artişti au această realizare: Frank Sinatra, Paul Simon şi Stevie Wonder.



 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici