"Pro TV e al tău", pe 1 decembrie, când televiziunea sărbătoreşte majoratul

Pro TV sărbătoreşte majoratul, pe 1 decembrie, cu programul "Pro TV e al tău", dar şi cu ediţii speciale ale unor emisiuni precum "Ştirile Pro TV" şi "Vocea României".

433 afișări
Imaginea articolului "Pro TV e al tău", pe 1 decembrie, când televiziunea sărbătoreşte majoratul

"Pro TV e al tău", pe 1 decembrie, când televiziunea sărbătoreşte majoratul

Astfel, pe 1 decembrie, "Pro TV e al tău", o superproducţie aniversară prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, va aduce vedetele într-o ipostază complet nouă. Ele vor trece în postura de concurenţi, fiind atent comentate şi analizate de un juriu special, format exclusiv din tineri de 18 ani, vârsta pe care Pro TV o împlineşte în această zi. Fie că vor dansa, vor găti sau vor cânta, starurile Pro TV îşi vor etala în faţa juriului şi al publicului un talent pe care l-au ţinut bine ascuns până acum.

Faptul că Nea Marin este un as al dansurilor populare este deja o certitudine, dar nimeni nu l-a văzut încă dansând şi altceva. Este momentul ca pe 1 decembrie acesta să pună pe masă toate talentele, aşa că a pregătit un super moment şi va dansa jive împreună cu Silvia Uceanu, membră a baletului coordonat de Edi Stancu.

Loredana nu străluceşte doar pe scenă, ci şi în bucătărie. Diva găteşte de 1 Decembrie împreună cu mama ei şi e gata să dea juriul pe spate cu preparatele ei. Elwira e hotărâtă să arate că nu este doar o super dansatoare, ci şi o super gospodină, iar pentru asta va apela la reţetele ei secrete cu care şi-a cucerit soţul.

Iulia Vântur are şi ea o surpriză pentru telespectatorii Pro TV, iar de 1 Decembrie le pregăteşte un dans aşa cum nu au mai văzut.

Cei trei MasterChefi lasă bucătaria pentru scenă. Toţi i-au văzut gătind, dar puţini i-au auzit cântând. De 1 Decembrie aceştia dau jos şorţul şi pun mâna pe microfon pentru a impresiona juriul cu un preparat muzical de excepţie.

Una din marile surprize ale serii va fi fără doar şi poate duetul Mihai Petre-Andi Moisescu. Juraţii de la "Românii au talent" trec în postura de concurenţi, motiv pentru care şi-au pregătit cu mare seriozitate numărul. Momentele speciale de 1 Decembrie nu se vor opri aici: Gina Pistol este gata să interpreteze varianta proprie de "Happy Birthday, Pro TV", baletul coordonat de Edi Stancu lasă dansul şi se apucă de cântat, iar ventrilocii Sandu Eduard şi Crina Zvoboda, pe care telespectatorii îi cunosc deja de la "Românii au talent", vin şi ei cu un număr special.

Tot de 1 Decembrie, vedetele Pro TV vor cânta despre visul românesc. Ca în fiecare an de 1 Decembrie, vedetele Pro TV sunt personaje principale într-o poveste magică, cu decoruri şi costume spectaculoase. La 18 ani de Pro TV, întreg alaiul de vedete porneşte într-o călătorie de-a lungul şi de-a latul României şi nu oricum, ci în nişte arce alegorice uriaşe. Pe durata călătoriei lor întâlnesc români pe care îi tranformă în funcţie de contextul în care aceştia îşi desfăşoara activitatea. Filmările pentru clip au durat două zile şi s-au desfăşurat în Studiourile MediaPro din Buftea. Piesa transformată în acest an în song-ul Pro TV îi aparţine lui Marius Moga şi a cucerit deja toate topurile, "Sus pe toc", iar versurile au fost scrise de Florin Busuioc.

Andreea Esca, Andi Moisescu, Paula Herlo, Cristian Leonte, Alex Dima, Mihai Petre, Andra, Mihai Dedu, Corina Caragea, Raluca Arvat, Cătălin Măruţă şi Neti Sandu sunt câteva dintre starurile care s-au îmbarcat în uriaşele arce, gata fiind să schimbe destinul românilor.

În plus, pe 1 Decembrie, protagoniştii Ştirilor Pro TV spun "Eu fac România!". An de an, ediţiile speciale ale Ştirilor Pro TV de 1 Decembrie aduc în faţa telespectatorilor Pro TV români care, prin muncă, seriozitate, curaj, iniţiativă şi responsabilitate, au devenit modele nu doar pentru generaţia din care fac parte, ci pentru o întreagă naţiune. Şi anul acesta, de 1 Decembrie, corespondenţii Ştirilor Pro TV vor aduce în lumina reflectoarelor tineri pentru care "Eu fac România" este deviza după care şi-au ghidat viaţa şi care au contribuit nu doar la definirea, ci şi la împlinirea unui autentic vis românesc.

De asemenea, pe 1 Decembrie, va fi difuzată la Pro TV, de la ora 20.30, prima ediţie live a acestui sezon al emisiunii "Vocea României". În prima ediţie live a "Vocii României", fiecare antrenor va aduce în faţa românilor patru dintre cele opt voci de excepţie din echipa sa. Acestea vor încerca să cucerească publicul pentru a-şi îndeplini visul prin muzică. La finalul ediţiei, doar doi concurenţi din fiecare echipă vor merge mai departe.

Şi în acest sezon, prima alegere va aparţine celor din faţa micilor ecrane. După ce concurenţii unuia dintre antrenori îşi vor termina prestaţiile, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scenă următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase.

Smiley se laudă cu echipa sa de "oameni speciali", Lori îşi vede "îngeraşii" ajunşi pe podium, Moga le-a pregătit elevilor săi cele mai tari ponturi în materie de show, iar Brenciu este convins că are în echipă numai voci "bune de pus la... ureche!".

Şi în acest an, prezentatorul Pavel Bartoş o va avea alături pe frumoasa Nicoleta Luciu în calitate de coprezentatoare.

Bătălia pentru "Vocea României" se anunţă acerbă, mai ales că fiecare antrenor este convins ca aceasta se află în propria echipa. Deciziile vor fi şi mai greu de luat ca până acum, aşa că sfaturile coantrenorilor vor fi extrem de preţioase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici