Profesiionline.ro a lansat un nou instrument de recrutare online - VideoCV-ul

Profesiionline.ro, platformă online de recrutare şi informare pentru top management, oferită de MediaPro Interactiv împreună cu Ziarul Financiar, lansează luni, în premieră pentru acest segment, recrutarea online prin intermediul VideoCV-ului.

19 afișări
Imaginea articolului Profesiionline.ro a lansat un nou instrument de recrutare online - VideoCV-ul

Profesiionline.ro a lansat un nou instrument de recrutare online - VideoCV-ul

VideoCV-ul permite candidaţilor interesaţi de poziţii de top management să completeze CV-ul clasic cu un material video prin intermediul căruia îşi pot prezenta atât competenţele şi realizările profesionale, cât şi atuurile care îi fac potriviţi pentru postul dorit.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, Profesiionline.ro le pune la dispoziţie câteva modele de VideoCV şi o serie de instrucţiuni pentru realizarea unui astfel de CV. Urmând indicaţiile de pe site, utilizatorul îşi poate realiza o prezentare proprie după structura pe care o doreşte, respectând însă limita maximă de timp pentru VideoCV - patru minute - şi folosind o cameră video digitală.

VideoCV-ul, care s-a remarcat drept trend important la nivel internaţional, le oferă candidaţilor la poziţii de top management posibilitatea unei comunicări directe, personale şi complete cu potenţialul angajator, precum şi posibilitatea de a se diferenţia de concurenţi prin utilizarea unui instrument inovator.

Pentru angajatori, introducerea VideoCV-ului în platforma de recrutare aduce cu sine o eficientizare a timpului destinat selecţiei, deoarece prezentarea video poate fi folosită ca prim interviu, în funcţie de care se pot stabili contacte ulterioare.

Respectând aceeaşi politică de confidenţialitate ca şi în cazul CV-urilor clasice, VideoCV-ul va putea fi vizualizat numai de companiile selectate de utilizator.

Prin introducerea VideoCV-ului ca modalitate inedită de recrutare online, site-ul Profesiionline.ro stabileşte un nou trend în recrutarea online din Romania, respectandu-şi promisiunea de a creşte eficienţa şi de a facilita comunicarea între companiile de top şi candidaţii pentru poziţii manageriale.

Lansat în iulie 2007 de MediaPro Interactiv, Profesiionline.ro este extensia online a suplimentului Profesii, distribuit impreună cu Ziarul Financiar. Platforma de informare şi recrutare online dedicată poziţiilor de top şi middle management, www.profesiionline.ro, îmbină conţinutul premium şi experienţa jurnalistică a specialiştilor Ziarului Financiar cu servicii complexe de recrutare online.

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro, care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate online, cât şi ca publisher, dezvoltând extensiile online ale brandurilor Publimedia. Pe lângă www.profesiionline.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte www.go4it.to, www.promotor.ro, www.showbiz.ro.

Joi, MediaPro Interactiv a primit trofeul "WebPublisher-ul Anului", în cadrul ediţiei 2007 a festivalului Internetics.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici