Radio România -Antena Satelor aniversează 18 ani de la prima emisie

Postul Radio România - Antena Satelor aniversează, duminică, 18 ani de la prima emisie, printr-un eveniment care reuneşte dezbateri, o competiţie de oină, un spectacol folcloric, o tombolă, totul reflectat în zece ore de transmisii în direct.

168 afișări
Imaginea articolului Radio România -Antena Satelor aniversează 18 ani de la prima emisie

Radio România -Antena Satelor aniversează 18 ani de la prima emisie (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

La Piatra Şoimului (Neamţ), oficialităţile şi localnicii vor participa la dezbaterea "După 20 de ani. Satul românesc ocolit de reforme". Echipele Biruinţa -Gherăieşti (Neamţ) şi Frontiera -Tomis (Constanţa) îşi vor disputa Cupa "Antena Satelor" la oină. Mai mulţi solişti de muzică populată vor susţine spectacolul folcloric "Dor de cântec românesc".

Ziua Recoltei va fi marcată printr-o expoziţie de utilaje, produse agricole şi animale, organizată de TCE Trei Brazi.

Aniversarea "majoratului" profesional al Radio România - Antena Satelor se va încheia cu o tombolă, la care SC Romvac va oferi premii "zoo": o curcă, un curcan, două capre şi un purcel pentru Crăciun (marele premiu).





Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici