Radio Seven cu Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă, se lansează în Bucureşti - FOTO

Radio Seven, un post cu profil cultural şi universitar, se lansează vineri în Bucureşti, pe 103,4 FM, înlocuind HFM, din echipa acestuia făcând parte, printre alţii, Mihai Găinuşă, Marius Vintilă şi Bogdan Strătulă.

3499 afișări
Imaginea articolului  Radio Seven cu Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă, se lansează în Bucureşti - FOTO

Radio Seven cu Mihai Găinuşă şi Marius Vintilă, se lansează în Bucureşti

Radio Seven va putea fi ascultat în Bucureşti pe 103,4 FM şi online, pe www.7radio.ro.

Echipa Radio Seven este formată din oameni cu mulţi ani de experienţă în radio: Mihai Găinuşă, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam, Alex Crăciun, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toţi suntem din target, şi ca vârstă, şi ca preferinţe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linişit, mai echilibrat. În epoca «fast-everything», noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete", spune Bogdan Strătulă, directorul executiv al Radio Seven.

Matinalul "Şapte dimineaţa" va fi difuzat între orele 07.00 şi 10.00 şi va fi prezentat de Mihai Găinuşă şi Laura Ivăncioiu. Emisiunea va cuprinde informaţii pentru bucureşteni, subiectele zilei discutate cu ascultătorii şi rubrici produse, scrise în stilul caracteristic lui Mihai Găinuşă.

Mihai Găinuşă a împlinit, în luna februarie, 20 de ani de activitate în radio, lucrând la Delta RFI, Radio 21 şi Kiss FM. "Uneori viaţa îţi dovedeşte că e rotundă ca un disc de vinil. Pentru mine surpriza a fost să mă reîntâlnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat începuturile în meserie. Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio Seven. Fosta mea colegă, Laura Ivăncioiu, îmi va fi parteneră de dialog. Bogdan Stratulă şi Marius Vintilă îmi vor fi colegi. Sunt profesionişti de radio pe care-i apreciez pentru verticalitate şi implicare. Ştiţi de ce am încredere în acest proiect? Fiindcă nu mai avem nimic de demonstrat nimănui. Vom face radio din plăcere, pentru ascultătorii noştri, dar şi pentru noi. Plus că, pentru mine, 7 e un număr norocos", a spus Găinuşă.

Totodată, în drive time, între orele 17.30 - 19.30, la Radio Seven, Marius Vintilă va prezenta emisiunea "Cuvinte. Cu Vintilă". Marius Vintilă este cunoscut pentru cei 15 ani de radio împărţiţi, în principal, între Pro FM şi Radio Guerrilla. De 12 ani, el este şi voice over pentru National Geographic Channel.

La Radio Seven va fi difuzat şi "All U Can Read", un talk show în doi. Scriitorul Marius Chivu invită un scriitor în fiecare luni, de la 22.00, pentru a discuta despre o carte nou apărută şi a asculta împreună muzica preferată a invitatului.

Pe de altă parte, directorul executiv al Radio Seven este Bogdan Strătulă, care lucrează în media de 25 de ani şi a fost prezentator de emisiuni şi director în Nova, Uniplus, Pro FM, Media Pro Music, ZU, Antena 1. "Prin Radio Seven vrem să redescoperim radioul de pe toate frecvenţele oraşului: cultură, mediu universitar, social", spune acesta.

Totodată, directorul de programe al Radio Seven este Mihai Dinu, care are 24 de ani de experienţă în radio (RFI, Gold FM şi Guerrilla).

"Sound-ul (Radio Seven, n.r.) este deschis şi extrem de fredonabil, pertinent ca fond (pop şi pop-rock), dar cu accente dulci (downtempo, trip hop) şi picante (electro, indie)", spune Mihai Dinu.

Ştirile Radio Seven vor fi prezentate "la şi jumătate" de Ana Maria Adam, Maria Ilie şi Loredana Ailincăi.

Pe de altă parte, Tiberiu Ursan va realiza "Tibi de la 10.00", iar Robert Tache - "Robert de la 14.00".

Agenţia MEDIAFAX a prezentat, pe 19 noiembrie, proiectul Radio Seven, care va înlocui HFM. La momentul respectiv, echipa Radio Seven a primit aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului privind această transformare.

Radio Seven este deţinut de societatea Mass Media România de Mâine SRL, ai cărei asociaţi sunt Fundaţia România de Mâine (21 membri fondatori; preşedinte: Aurelian Bondrea) - 50,0361% şi Universitatea "Spiru Haret" - 49,9639%. Aceeaşi societate deţine şi licenţa televiziunii TVH.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici