Românul Sebastian Stan, într-un film inspirat de o piesă celebră de Arthur Miller

Actorul român Sebastian Stan va juca într-un film inspirat de piesa de teatru "A View From The Bridge" a dramaturgului american Arthur Miller, au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei Film Victoria, relatează hollywoodreporter.com.

151 afișări
Imaginea articolului Românul Sebastian Stan, într-un film inspirat de o piesă celebră de Arthur Miller

Românul Sebastian Stan, într-un film inspirat de o piesă celebră de Arthur Miller

Anthony LaPaglia va juca rolul principal şi va fi coproducătorul acestui proiect cinematografic, din distribuţia căruia mai fac parte Mia Wasikowska, Sam Neill şi Vera Farmiga.

LaPaglia a jucat acelaşi rol în piesa de teatru pusă în scenă pe Broadway (New York), pentru care a fost recompensat, în 1998, cu un premiu Tony. Actorul de origine australiană a achiziţionat drepturile de ecranizare a acestei piese de teatru.

Filmul va fi regizat de Robert Connolly, cu care Anthony LaPaglia a colaborat la unul dintre cele mai recente lungmetraje în care a jucat, "Balibo", lansat în 2009. Scenariul va fi scris de Andrew Bovell, care va adapta pentru marele ecran piesa originală scrisă de Arthur Miller.

Filmările vor debuta la Melbourne şi vor continua la New York. Piesa originală este o poveste despre dragoste şi trădare în Brooklyn-ul anilor '50, ai cărei protagonişti sunt docherul Eddie Carbone, soţia sa Beatrice şi nepoata sa orfană Catherine.

Născut în 1983, la Constanţa, Sebastian Stan este cunoscut pentru rolurile Prince Jack Benjamin din producţia de televiziune "Kings" şi Carter Baizen din serialul TV "Gossip Girl". A mai avut apariţii în filme precum "Uşi roşii/ Red Doors", "Arhitectul/ The Architect", "Conjuraţia tăcerii/ The Covenant", "Educaţia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks", "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", "Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine".

Actorul român a putut fi văzut recent pe marile ecrane în drama "Black Swan", regizată de Darren Aronofsky, în care a jucat alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici