Samsung a lansat primul smartwatch şi noul Galaxy Note 3. Cum arată şi ce funcţii vor avea dispozitivele - FOTO, VIDEO

Samsung Electronics a prezentat miercuri seară primul său smartwatch şi noua versiune a smartphone-ului cu ecran mare Galaxy Note, la expoziţia de aparatură electronică de consum IFA de la Berlin.

4768 afișări
Imaginea articolului Samsung a lansat primul smartwatch şi noul Galaxy Note 3. Cum arată şi ce funcţii vor avea dispozitivele - FOTO, VIDEO

Samsung a lansat astăzi primul smartwatch şi noul Galaxy Note 3. Cum arată şi ce funcţii vor avea dispozitivele - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Samsung Electronics a dispozitivul Galaxy Gear, un ceas de mână cu funcţii avansate, care se poate conecta cu anumite smartphone-uri şi tablete pentru a oferi acces rapid la funcţiile acestora.

Dispozitivul va fi disponibil începând din 25 septembrie în unele ţări, urmând să fie lansat, în etape, pe 140 de pieţe. Preţul de referinţă este 299 de dolari.

Pentru început, compatibilitatea Galaxy Gear este limitată la smartphone-ul Galaxy Note 3, prezentat miercuri în cadrul aceluiaşi eveniment, şi cu tableta Note 10.1.

Smartphone-urile şi tabletele Samsung mai vechi vor primi cel mai probabil compatibilitate cu Galaxy Gear odată cu actualizarea sistemului de operare la Android 4.3, care ar urma să aibă loc în această toamnă. Ceasul Samsung nu este compatibil cu gadget-urile produse de alte companii.

Galaxy Gear are un ecran cu diagonala de 1,63 inci (4,1 centimetri), o cameră digitală de rezoluţie scăzută, care poate înregistra şi secvenţe video HD, şi 4 GB spaţiu de stocare.

Dispozitivul vine cu 70 de aplicaţii preinstalate, printre care Evernote şi eBay, şi poate facilita accesul rapid la diverse funcţii ale smartphone-ului cu care este interconectat.

Samsung a prezentat de asemenea miercuri smartphone-ul de mari dimensiuni Galaxy Note 3, care aduce îmbunătăţiri de funcţionalitate, dar şi specificaţii tehnice superioare modelului de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici