SCANDAL sexual de proporţii hollywoodiene: Harvey Weinstein concediat de propria casă de producţie

Harvey Weinstein (65 de ani), cofondator, alături de fratele său, Bob (Robert) al casei de producţie The Weinstein Company, a fost concediat, duminică, de consiliul de administraţie al propiei companii, din pricina unui scandal sexual de proporţii.

16207 afișări
Imaginea articolului SCANDAL sexual de proporţii hollywoodiene: Harvey Weinstein concediat de propria casă de producţie

Scandal sexual de proporţii hollywoodiene: Harvey Weinstein concediat de propria casă de producţie

Scandalul a izbucnit în urma unei anchete efectuate de două jurnaliste de la The New York Times – Jodi Kantor şi Megan Twohey.

Conform anchetei, Harvey Weinstein obişnuia să ceară actriţelor favoruri sexuale pentru a le promova cariera. Printre ele, vedetele Ashley Judd şi Rose McGowan, care au confirmat comportamentul abuziv al magnatului industriei cinematografice.

Dimensiunea lui Harvey Weinstein în mecanismul Hollywoodian poate fi lesne înţeleasă dacă amintim faptul că filmele produse de acesta au acumulat peste 300 de nominalizări la Premiile Oscar, lucru care a făcut-o pe Meryl Streep să-l numească, în 2012, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, "Dumnezeul" celei de-a şaptea arte.

După ce l-au concediat pe Harvey Weinstein, cinci dintre cei nouă membri ai Consiliului de administraţie al Weinstein Company au demisionat pentru a nu fi asociaţi cu imensul scandal sexual.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici