Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias - VIDEO

Sergiu Nicolaescu este din nou internat în Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme digestive care au apărut pentru că regizorul nu a putut să mănânce o perioadă mai mare de timp, a declarat managerul unităţii sanitare, profesorul Şerban Marinescu.

86 afișări
Imaginea articolului Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias - VIDEO

Regizorul Sergiu Nicolaescu (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Are indigestie pentru că nu a putut să mănânce o perioadă mai mare de timp, din cauza unor dureri la stomac", a explicat managerul Spitalului Elias.

"Nu e nimic grav", a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nicolaescu.

Cineastul a precizat, totodată, că nu avea programate evenimente în viitorul apropiat la care să nu mai poată participa din cauza acestei internări.

În luna ianuarie a anului trecut, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care îi apăruse cu două luni înainte, în urma unei căzături pe scări. La câteva zile de la intervenţiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou spital din cauza unor tulburări de ritm cardiac. La sfârşitul lunii ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu şi-a revenit.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici