Serialul Brigerton este noua senzaţie a platformei Netflix

  • Serialul Brigerton este noua senzatie a platformei Netflix
  • Fiecare autor a fost inspirat de ceva la un moment dat
  • Originalitatea se traduce prin a fi diferit de cei din jur
181 afișări
Imaginea articolului Serialul Brigerton este noua senzaţie a platformei Netflix

Indiferent de arta pe care o faci, cel mai important este să fi original. De la poeţi până la regizori şi cântăreţi, ei sunt astăzi famoşi pentru că s-au lăsat purtaţi de propria inspiraţie şi au reuşit ca prin operele lor să schimbe viaţa celor din jur. Lari Giorgescu îţi spune de ce Brigerton, noua senzaţie de pe platforma de streaming online, Netflix, este artă pură.

Iată ce spune Lari Giorgescu: „Mie mi se pare că atât timp cât e ideea unui regizor, lucrul ăsta poate să funcţioneze pentru că regizorul prin definiţie este un artist şi dacă stăm să ne gândim bine tot ce înseamnă formă de artă pleacă de la o reinterpretare a realităţii. Arta asta înseamnă ca şi fundament. Iar dacă ne gândim la romanele scrise de Marin Preda, pleacă tot de la o întâmplare adevărată pe care Marin Preda probabil a cules-o de undeva. Sau poate cine ştie, i s-a întâmplat unui apropiat. Aşa se întâmplă şi în cazul regizorului, care poate să-i dea o reinterpretare şi aşa se întâmplă cu orice formă de artă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici