Smiley anunţă megaconcert pe 31 mai, la Sala Polivalentă, din Bucureşti

După 2 ani de dor, cel mai aşteptat concert al său, organizat în timp record şi în cel mai inedit mod!

321 afișări
Imaginea articolului Smiley anunţă megaconcert pe 31 mai, la Sala Polivalentă,  din Bucureşti

Smiley anunţă megaconcert pe 31 mai, la Sala Polivalentă, din Bucureşti

După mai bine de 2 ani, artistul Smiley îşi va alina cel mai mare dor, acela de publicul său, şi va susţine un megaconcert, la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 31 mai, de la ora 20.00. Cele mai iubite piese din istoria sa, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătuşare de emoţii, cel mai intens schimb de energie şi cea mai sinceră invitaţie la distracţie împreună, toate sunt promisiunile lui Smiley alaturi de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei pentru întâlnirea live din 31 mai, de pe scena Salii Polivalente --->  https://www.iabilet.ro/bilete-smiley-sala-polivalenta-73599/

Concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă a bifat deja un record ca eveniment al unui artist român, pentru că ideea lui s-a născut spontan pe pagina de facebook a lui Smiley şi s-a transformat în realitate sub privirile şi în rafala de comentarii ale celor din comunitatea sa online. Parcursul de la dorinţă, la idee, apoi la organizare şi punere în vânzare a biletelor a fost unul record, pentru că a durat nu mai mult de 10 ore şi a fost poate cel mai inedit şi rapid din industria evenimentelor din România.

Totul a pornit de la o postare nostalgică pe care Smiley a făcut-o pe pagina sa de facebook în momentul în care a urcat o poză de la concertul său din 2019 de la Sala Polivalentă, cu un mesaj de dor şi de dorinţă de a retrăi un asemenea moment după mai bine de 2 ani de pauză. Pe lângă reacţiile de afecţiune ale fanilor săi, s-a strecurat un comentariu ferm al organizatorului concertului din 2019, Sublime, care i-a făcut live, pe facebook propunerea lui Smiley de a repeta experienţa în 2022. A fost doar scânteia care a aprins dorinţa celor din industria de evenimente de a se reîntoarce la normalitate şi a iubitorilor de muzică de a se bucura din nou de muzica live. Au aderat la idee live şi cei de la platforma iabilet pentru a pune în vânzare evenimentul, cei de la HaHaHa Production care deja au început să lucreze la grafica afişului de anunţ al concertului, dar şi partenerii media din 2019 care şi-au manifestat susţinerea şi pentru concertul din 2022.

Totul sub privirile uimite ale lui Smiley şi ale comunităţii sale care practic au trăit live, pe facebook transformarea în realitate a unei dorinţe exprimate cu sinceritate printr-o simplă postare.     

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire faţă în faţă cu cea mai mare iubire a vieţii lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arşiţă. Poate credeţi că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică şi comunicând pe reţelele sociale, pur şi simplu e ca o declaraţie de dragoste pe care nu o poţi face live, ca să primeşti şi răspunsul, îţi lipseşte elementul esenţial, schimbul de emoţii, de reacţii, eşti mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului. Iată că această aşteptare se termină şi este înlocuită la fel de intens, recunosc, de pregătirea pentru marea reîntâlnire care şi ea este generatoare de emoţii uriaşe. Vă invit la poate cea mai aşteptată şi dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea!”, mărturiseşte plin de emoţie Smiley despre primul său concert mare după 2 ani de pandemie.

Detaliile despre marea reîntâlnire dintre Smiley şi publicul său se vor regăsi în următoarea perioadă pe canalele oficiale ale artistului, ale HaHaHa Production şi ale organizatorului evenimentului, Sublime. Biletele la megaconcertul Smiley din 31 mai, de la Sala Polivalentă, se pot cumpăra de pe https://www.iabilet.ro/bilete-smiley-sala-polivalenta-73599/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici