Spectacolul "Iadul este amintirea", prezentat în avanpremieră la Teatrul Odeon

Spectacolul "Iadul este amintirea", de Mariana Cămărăşan şi Alexandra Penciuc, va fi prezentat în avanpremieră, duminică, la Teatrul Odeon din Bucureşti, informează instituţia.

197 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Iadul este amintirea", prezentat în avanpremieră la Teatrul Odeon

Spectacolul "Iadul este amintirea", prezentat în avanpremieră la Teatrul Odeon (Imagine: www.teatrul-odeon.ro)

Spectacolul este proiectul câştigător al concursului "Tineri regizori - texte contemporane", lansat de Teatrul Odeon stagiunea trecută.

"Iadul este amintirea" este o montare după textul omonim de Jonas Gardell, în traducerea lui Carmen Vioreanu.

Din distribuţia spectacolului fac parte Diana Gheorghian, Oana Ştefănescu, Liana Mărgineanu şi Nicoleta Lefter.

Spectacolul dezvăluie tensiunile din relaţiile de familie, alteritatea, boala şi suferinţa, reprezentările onirice şi halucinante ale lui Dumnezeu şi ale diavolului în subconştientul uman, pentru a evidenţia zbuciumul interior al personajelor.

Prinse în ecuaţii afective necunoscute pentru ele însele, personajele îşi transferă unele altora propriile temeri şi angoase, având sau nu puterea de a se elibera, reuşind sau nu să trăiască ori să se îngroape într-un iad personal al unui trecut de nedepăşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici