Spectacolul "Străini în noapte", cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, se joacă la Londra

Comedia romantică "Străini în noapte", de Eric Assous, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, va fi jucată la sediul Ambasadei României la Londra pe 16 aprilie, de la ora 18.00, potrivit unui comunicat remis de această instituţie agenţiei de presă MEDIAFAX.

95 afișări

La invitaţia ambasadorului României la Londra, Ion Jinga, la sediul Ambasadei României din 1 Belgrave Square, iubitorii de teatru vor avea ocazia să îl revadă pe Florin Piersic jucând cu farmec şi umor debordant, alături de actriţa Medeea Marinescu, în comedia romantică "Străini în noapte", de Eric Assous, pe baza unui text tradus de Radu Beligan, care semnează şi regia spectacolului, şi Radu Dorneanu.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

"Străini în noapte" este o comedie cu răsturnări de situaţie, despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă. Pierre este căsătorit şi tatăl unui adolescent. A rămas singur în Paris să muncească, în timp ce soţia şi fiul său sunt plecati în vacanţă. Juliette este o blondă tânără, frumoasă şi enigmatică. Îl întâlneşte pe Pierre într-un bar şi îi acceptă invitaţia de a mai bea un pahar la el acasă. Seara abia începe. Publicul va afla cum evoluează relaţia dintre cei doi şi cine sunt ei cu adevărat.

Spectacolul a avut un mare succes la public, jucându-se de multe ori cu casa închisă.

În ultima parte a anului trecut, actriţa Medeea Marinescu a înlocuit-o în distribuţie pe Emilia Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici