Teatrul Metropolis participă la "Bucureşti - cartier de vară"

Teatrul Metropolis participă la programul "Bucureşti - cartier de vară" cu spectacolul "Crimă la Howard Johnson", care va avea reprezentaţii începând cu 31 iulie şi până pe 9 august, informează instituţia de spectacole.

85 afișări
Imaginea articolului Teatrul Metropolis participă la "Bucureşti - cartier de vară"

Teatrul Metropolis participă la "Bucureşti - cartier de vară" (Imagine: teatrulmetropolis.ro)

Spectacolul va fi jucat în Parcul Bazilescu, Centrul Cultural "Mihai Eminescu", Parcul Titanii şi în Parcul Sebastian.

Din distribuţie fac parte Marius Gâlea, Alexandra Ioniţă, cărora li se alătură regizorul, Emanuel Pârvu.

Programul "Bucureşti - cartier de vară" a debutat pe 17 iulie şi va aduce, în fiecare weekend până pe 20 septembrie, spectacole de teatru, dar şi concerte şi alte manifestări, în mai multe parcuri din Bucureşti (Bazilescu, Naţional, Titanii şi Sebastian).

Proiectul este derulat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, în parteneriat cu Primăriile sectoarelor 1, 2, 3 şi 5, la iniţiativa Comisiei pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Programul este disponibil pe site-ul arcub.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici