Televiziunea pentru copii Smarty se lansează oficial duminică

Televiziunea pentru copii Smarty, operată de platforma digitală Boom TV, va fi lansată oficial, duminică, în cadrul unui eveniment organizat în parcul Tineretului, începând cu ora 10.00.

390 afișări
Imaginea articolului Televiziunea pentru copii Smarty se lansează oficial duminică

Televiziunea pentru copii Smarty se lansează oficial duminică

Lansarea oficială va cuprinde ateliere diverse în care copiii îşi pot exersa îndemânarea şi cunoştintele, jocuri distractive, concerte şi o tombolă cu premii.

Smarty a obţinut licenţă audiovizuală în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) din 27 martie şi emite din 17 aprilie.

Televiziunea se adresează unui public format din copii cu vârstele cuprinse între 4 şi 13 ani, programele axându-se pe un conţinut non-violent şi educativ. Grila de programe este formată din producţii proprii (5%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (95%), acestea din urmă fiind furnizate de compania Ana-Ney Communications din Israel. Telespectatorii vor putea urmări programe educative, culturale, religioase (20%) şi filme, documentare, desene animate (80%).

Printre serialele pe care Smarty le propune micilor telespectatori se numără SpongeBob şi Drake&Josh. În perioada 2003-2007, serialul de desene animate SpongeBob a fost cea mai apreciată producţie destinată copiilor, în SUA. În plus, în anul 2005 a câştigat premiul pentru cea mai bună animaţie de televiziune, iar în 2006 a primit distincţia pentru cel mai bun scenariu de desene animate.

Steaua de mare Patrick, veveriţa sportivă Sandy, Caillou, Drake şi Josh sunt câteva din personajele producţiilor difuzate de Smarty. În plus, Smarty mai aduce în România seriale precum "The Doodlebops", "Astrofarm", "Arthur", "Mona the Vampire", "The Little Lulu Show" şi "Spider Riders".

Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 500.000 de euro. Postul va fi inclus în pachetul Kids Zone, din care mai face parte şi Boom Hop!, o televiziune dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani.

Smarty este prezent în România prin intermediul Boom Extrasatelit şi Ana-Ney Communications, lider de piaţă în domeniul conţinutului de televiziune din Israel. Ana-Ney Communications şi-a început activitatea în anul 2000 şi a creat primul val de canale digitale - Good Life, Ego, Nickeldon, MTV Base - din Israel.

Boom TV deţine zece posturi proprii, cea mai mare parte fiind specializate pe filme: Boom Action, Boom Comedy, Boom Classic, Boom Drama, Boom Indian, Boom Music, Boom Cinema 1, Boom Cinema 2, Boom Sport One (televiziune de sport), Boom Secrets (cu profil erotic) şi Boom Hop! (post pentru copii), potrivit site-ului www.boomextra.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici