Un puşti de 13 ani face recenzii de cărţi pe Instagram şi are sute de mii de fani

  • Un copil de 13 ani din Marea Britanie face recenzii de cărţi pe Instagram şi are deja aproape 250.000 de fani.
  • Băiatul s-a simţit "distrus" după ce colegii de şcoală au început să ironizeze recenziile sale.
  • El a primit mesaje de suport din partea unor autori bestseller precum Malorie Blackman şi Caroline Kepnes.
916 afișări
Imaginea articolului Un puşti de 13 ani face recenzii de cărţi pe Instagram şi are sute de mii de fani

Un puşti de 13 ani face recenzii de cărţi pe Instagram şi are sute de mii de fani

Callum Manning, din South Sheilds, Marea Britanie, a creat un cont pe Instagram pentru a publica recenzii de carte.

Puştiul de 13 ani s-a simţit "distrus" după ce colegii de şcoală au început să îşi bată joc de recenziile sale pe un grup de chat în care l-au inclus special să le vadă mesajele.

"Nu am tendinţa să plâng atât de des, dar cred că a fost pentru prima dată după mult timp când am făcut-o", a spus Manning pentru PA Media.

Sora sa, Ellis Landreth, a scris un mesaj pe Twitter despre acest incident, iar, în câteva ore, băiatul a câştigat aproape 250.000 de followeri pe Instagram.

Scriitori celebri, precum Malorie Blackman, Matt Haig şi Caroline Kepnes, i-au trimis mesaje de susţinere şi copii ale cărţilor lor.

Manning a publicat recenzii ale unor cărţi semnate de Jane Austen, George Orwell, Mary Shelley, dar şi din seriile "Harry Potter" şi "Twilight". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love these books! I only have the 2nd one but I'll buy the other 3!

A post shared by cal :-) 📚📚 (@cals_book_account) on

Mar 1, 2020 at 12:35am PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici