Valentin Jucan, membru al CNA, a lansat proiectul online "Înţelege televiziunea"

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a lansat, marţi, proiectul online "Înţelege televiziunea", prin care îşi propune să explice care sunt mecanismele de funcţionare a presei audiovizuale.

196 afișări
Imaginea articolului Valentin Jucan, membru al CNA, a lansat proiectul online "Înţelege televiziunea"

Valentin Jucan, membru al CNA, a lansat proiectul online "Înţelege televiziunea" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Consider că îmbunătăţirea spaţiului audiovizual trebuie să pornească şi dinspre public. Acest lucru poate fi realizat prin informarea acestuia în legătură cu drepturile pe care le are în legătură cu presa radio sau tv, dar mai ales în legătură cu obligaţiile pe care radiodifuzorii le au în realizarea actului jurnalistic. Prin urmare, am decis să realizez un proiect intitulat, generic, 'Înţelege televiziunea'. În calitate de membru CNA, îmi propun să explic, pe înţelesul tuturor, ce este CNA-ul, cui foloseşte şi cum este organizat, care sunt mecanismele de funcţionare a presei audiovizuale", a anunţat Valentin Jucan, marţi seară, pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook.

Potrivit lui Valentin Jucan, acest proiect se va desfăşura sub forma unor clipuri de scurtă durată, publicate în mediul online, respectiv pe platformele sale de socializare, şi este destinat publicului larg. Proiectul are un singur scop - educaţia media, mai spune Jucan.

"Proiectul se va desfăşura pe o perioadă de cel puţin un an, cu o periodicitate a publicării videoclipurilor de două săptămâni", mai spune Jucan.

Valentin Jucan a publicat cu această ocazie, pe pagina sa de Facebook, şi primul clip al proiectului "Înţelege televiziunea", care este disponibil şi pe contul său de pe platforma YouTube (https://youtu.be/f7D4DvP9giM).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici