„Viaţa mincinoasă a adulţilor”, cel mai nou roman al Elenei Ferrante, devine serial Netflix

  • "Viaţa mincinoasă a adulţilor", cel mai nou roman al Elenei Ferrante, va sta la baza unui serial produs de Netflix
  • Romanul va fi lansat la nivel mondial ]n septembrie
  • Romanul "Prietena mea genială" al Elenei Ferrante a fost adaptat de HBO într-un serial de succes
724 afișări
Imaginea articolului „Viaţa mincinoasă a adulţilor”, cel mai nou roman al Elenei Ferrante, devine serial Netflix

„Viaţa mincinoasă a adulţilor”, cel mai nou roman al Elenei Ferrante, devine serial Netflix

Companiile Netflix şi Fandango îşi unesc forţele pentru a dezvolta un serial bazat pe cel mai recent roman al scriitoarei italiene Elena Ferrante, "La Vita bugiarda degli adulti". Data lansării serialului nu a fost anunţată.

Volumul prezintă evoluţia unei femei din Napoli, de la copilărie la adolescenţă, în anii 1990, potrivit Indie Wire.

Apărut pe piaţă în noiembrie anul trecut, în limba italiană, volumul va fi lansat la nivel global pe 1 septembrie anul acesta.

Ferrante este celebră pentru "Tetralogia Napolitană", care include romanul "Prietena mea genială", ce a fost adaptat într-un serial de HBO şi compania italiană Fandango.

Cărţile Elenei Ferrante au fost traduse în 45 de limbi străine. În România, 'Editura Pandora M i-a publicat mai multe traduceri, precum "Tetralogia Napolitană" ("Prietena mea genială", "Povestea noului nume", "Cei care pleacă şi cei ce rămân" şi "Povestea fetiţei pierdute"), romanele "Fiica ascunsă", "Iubire amară" şi "Zilele abandonului" şi cartea pentru copii "Noaptea pe plajă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici