Zmeura de Aur: Sia, desemnată „cel mai prost regizor” pentru filmul „Music”. Kate Hudson şi Maddie Ziegler nu au scăpat nici ele de critici

Cântăreaţa Sia a fost numită „cel mai prost regizor” şi a primit premiul Zmeura de Aur pentru controversatul ei film de debut, Music, relatează BBC.

1156 afișări
Imaginea articolului Zmeura de Aur: Sia, desemnată „cel mai prost regizor” pentru filmul „Music”. Kate Hudson şi Maddie Ziegler nu au scăpat nici ele de critici

Kate Hudson şi Maddie Ziegler, în „Music”

Filmul ei a câştigat trei premii în total, inclusiv cel pentru cea mai proastă actriţă - Kate Hudson şi cea mai proastă actriţă în rol secundar - Maddie Ziegler.

Filmul a fost criticat pentru distribuirea dansatoarei Maddie Ziegler în rolul unei fete care suferă de autism şi pentru modul în care a fost prezentată respectiva suferinţă.

Fostului avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, care apare în Borat Subsequent Moviefilm, a fost desemnat cel mai prost actor în rol secundar.

Remake-ul lui Robert Downey Jr al Dr. Dolittle a primit premiul pentru „cel mai rău remake, rip-off sau sequel”.

Un premiu special a revenit anului 2020 pentru că a fost cel mai prost an din istorie.

Am mai câştigat Zmeure de Aur: Cel mai prost film - Absolute Proof, Cel mai prost actor - Mike Lindell, Absolute Proof, Cea mai proastă actriţă - Kate Hudson, Music, Cea mai proastă actriţă în rol secundar - Maddie Ziegler, Music, Cel mai prost actor în rol secundar - Rudy Giuliani, Borat Subsequent Moviefilm, Cel mai prost regizor - Sia, Music, Cel mai prost remake, rip-off sau sequel - Dolittle, Cel mai prost scenariu - 365 Days, Premiul special al guvernatorilor - 2020 drept cel mai prost an calendaristic din istorie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici