Abonamentul lunar pentru Facebook şi Instagram fără publicitate ajunge în Europa

Pentru cei care nu se vor abona, totul va rămâne aşa cum este acum, dar pentru abonaţi, costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web sau de 12,99 euro pe lună pe iOS şi, respectiv, Android.

1464 afișări
Imaginea articolului Abonamentul lunar pentru Facebook şi Instagram fără publicitate ajunge în Europa

Abonamentul lunar pentru Facebook şi Instagram fără publicitate ajunge în Europa

Un abonament lunar pentru a utiliza Facebook şi Instagram fără publicitate. Meta anunţă sosirea acestei noutăţi în Europa: "Credem cu tărie într-un internet fără reclame susţinut de reclame şi vom continua să oferim acces gratuit la produsele şi serviciile noastre, indiferent de diferitele bugete. Ne angajăm să păstrăm informaţiile oamenilor private şi sigure, în conformitate cu reglementările noastre şi cu Regulamentul UE privind protecţia datelor”.

Alternativ, utilizatorii vor putea continua să folosească platformele în mod gratuit, însă cu reclame pe care algoritmii le consideră potrivite.

"În funcţie de alegerea de a activa abonamentul de pe web sau de pe mobil", explică Meta, "costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web, respectiv 12,99 euro pe lună pe iOS şi Android. Indiferent de locul în care se face achiziţia, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile de Facebook şi Instagram conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului. Până la 1 martie 2024, abonamentul iniţial va fi valabil pentru toate conturile conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului. Începând cu 1 martie 2024, pentru fiecare cont suplimentar conectat la Centrul de gestionare a conturilor de utilizator se va aplica o taxă suplimentară de 6 euro pe lună pentru abonamentele subscrise pe web şi de 8 euro pe lună pentru cele activate pe iOS şi Android".

Abonamentul fără publicitate va fi disponibil pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Potrivit presei italiene, data la care se va introduce noutatea este 6 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici