Acer a lansat împreună cu Ferrari un nou model smartphone

Acer a lansat, vineri, în colaborare cu Ferrari, un nou model de smartphone, prevăzut cu sistemul de operare Android produs de Google, cu intenţia de a-şi consolida poziţia, deocamdată limitată, pe piaţa telefoanelor mobile de acest tip.

231 afișări
Imaginea articolului Acer a lansat împreună cu Ferrari un nou model smartphone

Acer a lansat împreună cu Ferrari un nou model smartphone

Modelul de telefon, Liquid, fabricat de Acer într-o serie limitată de 200.000 de exemplare, va purta brandul Ferrari şi va fi comercializat cu conţinut preîncărcat.

"Brandul Ferrari va diferenţia ultimul model de telefon al Acer de alte aparate dotate cu software Android, pe o piaţă unde diversele produse cu preţuri mai mici au devenit mai greu de diferenţiat", a declarat Ben Wood, şeful departamentului de cercetări al companiei britanice de consultanţă CCS Insight.

Acer, al doilea mare producător de PC-uri la nivel mondial, a intrat în industria smartphone anul trecut, cu obiectivul de a ajunge la o cotă de piaţă de 6%-7% în trei-cinci ani.

Succesul Acer pe acest segment a fost deocamdată limitat, dar furnizorii de telefoane mobile urmăresc îndeaproape evoluţia pe piaţă a producătorilor de PC-uri.

"Acer a avut un efect devastator pe piaţa aparatelor notebook şi a fost ca un ghimpe pentru Dell şi HP", a spus Wood.

El a arătat că politica de discount şi a marjelor scăzute dusă de Acer a accelerat accesabilitatea pieţei notebook-urilor, iar producătorii de telefoane mobile urmăresc intrarea acestei companii pe segmentul lor de profil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici