Acţiunile Facebook au atins maximul ultimelor patru luni. Veniturile au depăşit aşteptările analiştilor

Acţiunile Facebook au atins luni maximul ultimelor patru luni după ce un analist al firmei de consultanţă Sanford C. Bernstein a declarat că investitorii au subestimat potenţialul de creştere a veniturilor operatorului reţelei de socializare.

492 afișări
Imaginea articolului Acţiunile Facebook au atins maximul ultimelor patru luni. Veniturile au depăşit aşteptările analiştilor

Acţiunile Facebook au atins maximumul ultimelor patru luni. Veniturile au depăşit aşteptările analiştilor (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Titlurile Facebook sunt în urcare cu 3,6%, la 24,86 dolari pe unitate, după ce au fost cotate la 24,95 dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel atins în timpul tranzacţiilor după 26 iulie, transmite Bloomberg.

De la oferta publică iniţială efectuată de companie în luna mai, acţiunile Facebook s-au devalorizat cu 37%.

Veniturile Facebook ar urma să ajungă anul viitor la 6,98 miliarde de dolari şi 8,65 miliarde de dolari în 2014, estimează Carlos Kirjner, analist la Bernstein, într-o notă adresată clienţilor.

Analiştii anticipau în medie venituri de 6,41 miliarde de dolari anul viitor şi 8,12 miliarde de dolari în 2014, potrivit datelor Bloomberg.

"Traiectoria de creştere a veniturilor va fi principala forţă motoare a performanţelor acţiunilor Facebook", a spus Kirjner.

El a urcat estimarea pe 12 luni privind preţul acţiunilor Facebook de la 23 de dolari pe unitate la 33 dolari pe unitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici