Adrian Tănase, director de investiţii al NN Pensii, este noul director al Bursei de Valori Bucureşti

Adrian Tănase, directorul de investiţii al NN Pensii, este noul director general al Bursei de Valori Bucureşti, după ce Ludwik Sobolewski a demisionat la sfârşitul lunii octombrie, potrivit unor surse de pe piaţa de capital, citate de Ziarul Financiar.

184 afișări
Imaginea articolului Adrian Tănase, director de investiţii al NN Pensii, este noul director al Bursei de Valori Bucureşti

Adrian Tănase, director de investiţii al NN Pensii, este noul director al Bursei de Valori Bucureşti

Lucian Anghel, preşedintele Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe că încă nu a fost luată o decizie „formală” în ceea ce priveşte numirea unui director general.

„Aş dori să menţionez faptul că la Bursa de Valori Bucureşti vom nominaliza în următoarele săptămâni un nou CEO în mod formal, pentru moment încă nu s-a luat o decizie formală. Deci, în perioada imediat următoare vom nominaliza un CEO şi când se va întâmpla formal acest lucru vom anunţa corespunzător piaţa”, a spus Anghel.

BVB nu a transmis oficial noua numire deoarece documentele nu sunt încă pregătite, înţelegerea dintre Tănase şi BVB fiind una verbală, în prezent, conform surselor citate de ZF.

Adrian Tănase de la NN Pensii şi Ciprian Păltineanu, director la Unicredit pe domeniul corporate, se aflau pe lista scurtă a BVB pentru funcţia de director general, mai scrie ZF.

Alin Barbu, anterior director general adjunct, a fost numit la începutul lunii noiembrie în funcţia de director general interimar.

Ludwik Sobolewski a demisionat din funcţia de director general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), la finalul lunii octombrie, în contextul în care la finalul lunii august a decis să nu îşi mai exercite mandatul, după ce contractul a expirat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici