Aeroportul "Henri Coandă", lăudat de pasageri

Aeroportul Henri Coandă Otopeni devansează, în opinia călătorilor, unităţi internaţionale mari cu acelaşi profil precum Paris Charles de Gaulle Paris, Roma Fumicino, Londra sau Frankfurt, la unele capitole privind calitatea serviciilor, conform unui sondaj citat de Ministerul Transporturilor.

1634 afișări
Imaginea articolului Aeroportul "Henri Coandă", lăudat de pasageri

Aeroportul "Henri Coandă", lăudat de pasageri

La capitole precum "Meticulozitate şi atenţie în efectuarea controlului de securitate", "Timp de aşteptare pentru controlul de securitate" şi "Sentimentul de siguranţă şi securitate în aeroport", aerogara Otopeni se plasează înaintea unor aeroporturi precum Charles de Gaulle, Londra, Bruxelles, Madrid, Frankfurt, Milano, conform cercetării realizate de Consiliul Internaţional al Aeroporturilor pe baza răspunsurilor oferite de pasageri în intervalul octombrie - decembrie 2008.

În ceea ce priveşte facilităţile, unitatea din Otopeni este percepută ca un aeroport prietenos, în care călătorii nu au de parcurs distanţe mari până la punctele de interes şi beneficiază de indicatoare de informare şi direcţionare care facilitează orientarea, pasagerii acordând punctaje care plasează aeroportul pe acelaşi loc cu Viena, Atena, Zurich sau Helsinki.

Totodată, studiul a indicat "un potenţial pentru îmbunătăţire" în segmente conexe transportului aerian, precum circulaţia la/de la aeroport, restaurante, shopping, WI-FI sau schimb valutar, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Datele pentru Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti au fost colectate de operatori independenţi, respectiv studenţi la Facultatea de Inginerie Aerospaţială din Universitatea Politehnică şi interpretate de Consiliul Internaţional al Aeroporturilor.

La studiu au participat 125 de aeroporturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici