Afaceri cu dulciuri în pandemie. Românii care au lansat Cereal Crunch investesc pe piaţa croissantelor

  • Antreprenorii Radu Savopol, Lucian Bădilă şi Andrei Alecu, care au creat Cereal Crunch, au devenit acţionari majoritari ai Fika18,
  • Aceştia au preluat 70% din acţiunile afacerii cu croissante, anunţă un comunicat.
  • Fika 18 a fost lansată de Armand Sima după o vizită în Barcelona
501 afișări
Imaginea articolului Afaceri cu dulciuri în pandemie. Românii care au lansat Cereal Crunch investesc pe piaţa croissantelor

Afaceri cu croissante în pandemie. Românii care au lansat Cereal Crunch se lansează şi pe piaţa croissantelor

Antreprenorii Radu Savopol, Lucian Bădilă şi Andrei Alecu, care au creat Cereal Crunch, au devenit acţionari majoritari ai Fika18, preluând 70% din acţiunile afacerii cu croissante, anunţă un comunicat.

Armand Sima rămâne acţionar şi va continua să se implice în managementul afacerii şi în producţie. Acesta a creat Fika după o vacanţă în Barcelona.

„În curând vom deschide primul magazin Fika18 în Centrul Vechi, într-o zonă boemă, pe Lipscani 3, o locaţie cu design de inspiraţie nordică, aşa cum îi e şi numele, „fika” în suedeză însemnând pauză de cafea... Pe viitor, vizăm extinderea business-ului şi în sistem de franciză”, a declarat Radu Savopol.

Accentul afacerii scade pe producţia de croissante şi pe derivatele lor, totul fiind făcut în laboratorul propriu, de la aluat şi până la creme.

Distribuţia croissantelor va începe şi în locaţiile Cereal Crunch.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici