Airbus A380, a decolat joi pentru prima cursă comercială

Cel mai mare avion din lume, Airbus A380, a decolat, joi, în siguranţă, de pe aeroportul din Singapore, pentru a efectua prima cursă comercială din istoria sa către Sidney, sub administrarea companiei Singapore Airlines, transmite Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Airbus A380, a decolat joi pentru prima cursă comercială

Airbus A380, a decolat joi pentru prima cursă comercială

Sub privirile mai multor sute de angajaţi în domeniul serviciilor de transport aerian şi pasageri care s-au adunat în sala de aşteptări din incinta aeroportului Changi din Singapore cu camere foto sau telefoane mobile echipate cu un astfel de dispozitiv, avionul Airbus A380 a decolat, urmând ruta Singapore-Sidney, cu o durată de şapte ore.

Avionul revine vineri la Singapore.

"Sunt un mare pasionat de avioane şi ador tot ce are legătură cu ele", a spus Ernest Graaff, un pasager care aştepta îmbarcarea pe avionul A380, după ce a plătit 40.000 de dolari pentru două bilete la clasa business.

Preţul unui bilet la bordul A380, cu ocazia zborului de inaugurare, a varitat între 560 de dolari şi 100.380 de dolari. Tichetele au fost vândute în cadrul unei licitaţii, fondurile colectate urmând să fie utilizate în scopuri caritabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici