ANGAJĂRI masive la Wizz Air, inclusiv în România. Află care sunt oraşele în care se vor face recrutările şi ce joburi sunt oferite

Wizz Air lansează cea mai mare campanie de recrutare din istoria companiei aeriene, prin care va crea aproape 1.300 de locuri de muncă în 2018, recrutările pentru piloţi şi echipajele de zbor urmând să se desfăşoare în luna octombrie, inclusiv în România, potrivit unui comunicat transmis joi.

3480 afișări
Imaginea articolului ANGAJĂRI masive la Wizz Air, inclusiv în România. Află care sunt oraşele în care se vor face recrutările şi ce joburi sunt oferite

ANGAJĂRI masive la Wizz Air, inclusiv în România. Află care sunt oraşele în care se vor face recrutările şi ce joburi sunt oferite

Compania aeriană anunţă că 400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, vor fi organizate începând din septembrie şi până la finalul anului viitor, în mai mult de 25 de ţări.

În România, sesiunile de recrutare au loc pe 3 şi 24 octombrie la Bucureşti, 5 octombrie la Cluj şi 14 octombrie la Iaşi.

Wizz Air va crea aproape 1.300 de locuri de muncă noi, în anul următor, în contextul în care 21 de aeronave Airbus A320 şi Airbus A321 se vor alătura flotei până la finalul anului 2018 şi se vor adăuga celor 11 aeronave livrate deja în 2017. Astfel, echipa Wizz va număra mai mult de 4.500 de angajaţi până la finalul anului 2018.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. Flota Wizz se va dubla, ajungând la mai mult de 160 de aeronave până la sfârşitul anului 2024.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici