Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA

Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie, societate care comercializează mărcile Dacia, Renault şi Nissan, au anunţat că renunţă, începând cu 3 februarie, la calitatea de membru al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

1626 afișări
Imaginea articolului Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA

Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Arhiva Foto)

Cele două societăţi au anunţat că interesele le vor fi reprezentate de către ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România). În calitate de membri ACAROM, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie vor continua să susţină programele care vizează creşterea pieţei naţionale de vehicule noi, precizează un comunicat al celor două companii.

Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie îşi vor consolida sprijinul pentru ACAROM cu activităţi la care contribuie peste 16.000 de angajaţi, în România. Una dintre preocupări vizează menţinerea capacităţilor industriale ale furnizorilor locali pentru industria auto, activităţile dealerilor şi ale celor peste 150.000 de angajaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici