Avicola Călăraşi ar putea împrumuta 40 milioane lei şi cel mult 10 milioane euro

Avicola Călăraşi ar putea contracta credite de 40 de milioane lei pentru capital de lucru în acest an, o linie de credit de până la patru milioane euro pentru finanţarea activităţii de producţie şi împrumuturi pentru investiţii de maxim şase milioane euro.

9 afișări

Acţionarii societăţii vor discuta propunerile în cadrul adunării generale extraordinare, convocată pentru 30 aprilie.

Pe ordinea de zi se află propunerea de contractare a unor credite bancare de 40 de milioane lei pentru capital de lucru necesar anului 2009, reprezentând credite în baza Legii 150/2003.

Această lege, a creditului agricol pentru producţie, prevede că firmele pot obţine un sprijin de la buget pentru creditele contractate.

Totodată, acţionarii Avicola Călăraşi vor discuta propunerea de contractare a unei linii de credit pentru finanţarea activităţii de producţie în limita sumei de patru milioane euro şi a unor credite pentru investiţii în limita sumei de şase milioane euro.

Tot pe 30 aprilie este convocată şi adunarea generală ordinară a acţionarilor, printre punctele de pe ordinea de zi numărându-se aprobarea bilanţului contabil al firmei pe 2008, a contului de profit şi pierderi, repartizarea profitului şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2009.

Avicola Călăraşi are activităţi în domeniul creşterii păsărilor şi producţiei de carne de pasăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici