Bancherii privaţi ai lui Trump au demisionat din Deutsche Bank

  • Bancherii privaţi responsabili cu împrumuturile preşedintelui Donald Trump şi ale lui Jared Kushner au demisionat din Deutsche Bank
  • Vrablic şi Scalzi au lucrat împrună timp de ani de zile, de când s-au alăturat Deutsche Bank. Vrablic a legătura cu organizaţia Trump şi cu Kushner şi şi-a asumat relaţia de creditare a lui Trump
  • În ultimele săptămâni, doi angajaţi ai Deutsche Bank au fost chestionaţi în cadrul anchetei penale despre practicile de creditare.
381 afișări
Imaginea articolului Bancherii privaţi ai lui Trump au demisionat din Deutsche Bank

Bancherii privaţi ai lui Trump au demisionat din Deutsche Bank

"Rosemary Vrablic şi Dominic Scalzi şi-au prezentat demisiile din Deutsche Bank începând cu sfârşitul anului, acestea fiind acceptate de bancă", a declarat într-un comunicat Daniel Hunter, purtătorul de cuvânt al băncii.

Vrablic şi Scalzi au lucrat împrună timp de ani de zile, de când s-au alăturat Deutsche Bank. Vrablic a legătura cu organizaţia Trump şi cu Kushner şi şi-a asumat relaţia de creditare a lui Trump de către partea privată a băncii după ce divizia de creditare comercială a încetat să mai facă afaceri cu preşedintele american.

Deutsche Bank a împrumutat organizaţiei Trump peste 300 de milioane de dolari. Într-o declaraţie, Vrablic a spus: „Am ales să renunţ la funcţia mea la bancă începând cu 31 decembrie şi aştept cu nerăbdare pensionarea mea”.

Organizaţia Trump este investigată de către biroul procurorului din districtul Manhattan şi de procurorul general din New York, iar ambele agenţii au citat banca pentru relaţiile cu compania.

Anchetatorii analizează dacă organizaţia Trump a indus în eroare creditorul, prin ceştereaa artificială a valorii unora dintre activele sale, conform documentelor din instanţă.

În ultimele săptămâni, doi angajaţi ai Deutsche Bank au fost chestionaţi în cadrul anchetei penale despre practicile de creditare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trump,
deutsche bank,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici