BCR şi BRD pregătesc aducerea la bursă a unei mari companii din agricultură

  • Agricover Holding, afacere din agricultură controlată de Jabbar Kanani, din acţionariatul căreia face parte şi BERD, intenţionează să se finanţeze cu 40 mil. euro de la bursă
  • Ar putea fi cea mai mare emisiune de obligaţiuni a unei companii antreprenoriale, conform ZF.
  • Spre com­paraţie, cea mai mare finanţare antreprenorială la bursa de la Bucureşti este cea a Autonom, respectiv 20 milioane de euro.
1245 afișări
Imaginea articolului BCR şi BRD pregătesc aducerea la bursă a unei mari companii din agricultură

BCR şi BRD pregătesc aducerea la bursă a unei mari companii din agricultură

Agricover Holding, afacere din agricultură controlată de Jabbar Kanani, din acţionariatul căreia face parte şi BERD, intenţionează să se finanţeze cu 40 mil. euro de la bursă în ceea ce ar putea fi cea mai mare emisiune de obligaţiuni a unei companii antreprenoriale, conform ZF. 

Potrivit informaţiilor ZF, Agricover Holding - care include societăţile Agri­cover, Agricover Credit IFN şi Abatorul Periş - a desemnat BRD şi BCR ca brokeri pentru această finanţare.

Spre com­paraţie, cea mai mare finanţare antreprenorială la bursa de la Bucureşti este cea a Autonom, respectiv 20 milioane de euro.

În vara anului 2020, Agricover Holding a anunţat că a încheiat anul 2019 cu venituri consolidate de peste 1,65 miliarde de lei şi împrumuturi acordate în valoare de 1,88 miliarde de lei, obţinute din operaţiunile derulate prin subsidiarele sale.

Agricover Holding îşi desfăşoară activitatea cu peste 1.050 de angajaţi şi deserveşte un portofoliu de peste 6.500 de clienţi fermieri, care exploatează peste 2,4 milioane de hectare de teren arabil la nivel naţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
companii,
bursă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici