Biroul unde lucrezi îţi spune dacă eşti un angajat fericit şi productiv

  • Biroul unde lucrezi în fiecare zi trebuie să îţi ofere un decor şi o atmosferă de calitate.
  • Potrivit antreprenorului Horaţiu Didea, chiar şi calitatea cafelei de la birou te poate stimula.
  • Pentru un birou modern, angajatorul tău trebuie ar trebui să plătească între 500-800 de euro pe metru pătrat.
1017 afișări

Dacă vrei să fii un angajat de cinci stele, trebuit să ai parte de un birou pe măsură în fiecare zi. O spune Horaţiu Didea, managing partner Workspace Studio, companie specializată în soluţii de amenajări şi mobilier de birou. Toate zonele de colaborare la muncă, sălile de meeting, zona de cafetărie şi posturile de lucru individuale, trebuie să fie de cel mai înalt nivel ergonomic.

La birou, trebuie să ai parte de varietate posturală, de culori, astfel ca starea ta spirit să fie una orientată către colaborare şi productivitate, mai spune Horaţiu. Angajatorul tău trebuie să investească între500-800 de euro pe metru pătrat pentru a-ţi oferi un astfel de spaţiu de muncă.

”Biroul trebuie să fie nu numai igienic, dar să ofere lumină, aer, temperatură de calitate, dar dincolo de asta, biroul va deveni o staţie a colaborării, un loc unde vii cu plăcere să colaborezi cu colegii, să iei decizii importante. Un spaţiu de lucru plăcut va crea o stare de bine angajatului, o stare înclinată mai mult către colaborare, către creativitate şi îl va face pe acesta să fie mai motivat şi până la urmă mai fericit. Biroul ideal ar trebuie să fie chiar mai plăcut decât acasă”, a declarat Horaţiu Didea, managing partner Work­space Studio.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici