Bitcoin depăşeşte din nou valoarea de piaţă de 1 trilion de dolari

  • Valoarea de piaţă a bitcoin a depăşit marţi 1.000 de miliarde de dolari, pe măsură ce preţul criptomonedei a crescut, relatează CNBC.
  • Potrivit CoinDesk, bitcoin a atins un maxim de 24 de ore de 54.029,85 dolari în jurul orei 11.35 a.m. ora Singapore, cu aproximativ 7% mai mare decât cu o zi înainte.
176 afișări
Imaginea articolului Bitcoin depăşeşte din nou valoarea de piaţă de 1 trilion de dolari

Bitcoin depăşeşte din nou valoarea de piaţă de 1 trilion de dolari

Este a doua oară când valoarea de piaţă a bitcoin depăşeşte 1 trilion de dolari, prima oară fiind pe 19 februarie. Capitalizarea de piaţă a bitcoin s-a menţinut la peste 1 trilion de dolari timp de câteva zile.

Chiar dacă Bitcoin este sub maximul său istoric de 58.332,36 dolari, moneda virtuală a cunoscut o creştere uriaşă. Moneda digitală a crescut cu peste 80% în acest an şi cu 570% în ultimele 12 luni.

Creşterea Bitcoin a fost atribuită mai multor factori, inclusiv participarea investitorilor instituţionali mai mari şi unor achiziţii notabile de la corporaţii precum Tesla, Square şi Microstrategy.

Duminică, producătorul chinez de aplicaţii Meitu a spus că a cumpărat nu numai bitcoin, ci şi o altă criptomonedă numită ether. Ether se tranzacţiona la 1.836,73 dolari în jurul orei 10:41 a.m. ora Singapore, în creştere cu aproape 7% faţă de o zi înainte, potrivit CoinDesk.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici