Blue Air va suplimenta zborurile din Bucureşti spre Grecia şi Cipru

Compania aeriană Blue Air va suplimenta, în perioada 21 iulie-8 septembrie, zborurile operate din Bucureşti către Salonic (Grecia) şi Paphos (Cipru), cu încă o cursă pe săptămână, pe fondul creşterii cererii, a anunţat, vineri, operatorul low-cost.

43 afișări
Imaginea articolului Blue Air va suplimenta zborurile din Bucureşti spre Grecia şi Cipru

Blue Air va suplimenta zborurile din Bucureşti spre Grecia şi Cipru

În prezent, zborurile către Paphos şi Salonic au o frecvenţă de două curse pe săptămână.

Cursele către aceste destinaţii au fost introduse în portofoliul Blue Air în sezonul estival actual şi au un grad de încărcare de peste 80%.

Blue Air mai operează către Cipru pe destinaţia Larnaca, din orarul de vară 2008.

Preţurile biletelor pornesc de la 47 de euro pentru cursele operate pe ruta Bucureşti-Salonic, respectiv 112 euro pentru zborurile către Paphos, şi includ toate taxele.

Compania a anunţat recent că va începe, din 15 iulie, să opereze de pe Aeroportul Suceava curse spre Viena şi Veneţia şi, totodată, va avea şi o cursă Suceava-Cluj Napoca.

Compania controlată de omul de afaceri Nelu Iordache este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, curse de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

Flota operatorului include opt aeronave Boeing 737, iar compania a semnat anul trecut contracte pentru achiziţionarea altor cinci avioane Boeing 737.

Anul trecut, Blue Air a înregistrat afaceri de 124 milioane euro şi a transportat peste 1,1 milioane pasageri, în creştere cu 22% faţă de anul precedent. Pentru 2009, compania estimează o cifră de afaceri de 170 milioane de euro şi se aşteaptă să transporte 1,7 milioane de călători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici